Balık korkar bence ondan En meraklısı bile gelir bakar atlamaz kaçar Tabi bu benim fikrim DENENMEMİŞTİR
İyi akşamlar... Mobilden girdiğim için göremiyorum ama az çok tahmın edebiliyorum ne olduğunu resmin.Böyle birşey benimde aklıma gelmişti ışık kullanmak sahtede ama balığı ürkütebilir şiddet fazla olursa.Çünkü denizdeki hangi balığı andırabilir o ısık Gündüz yada alacakaranlıkta işe yarayabilir bence.ortamında ışıklı olması avantaj yaratabilir rapalanın ışık şiddetinin azalması açısından..Ama denemekten birşey çıkmaz. Haberleri bekliyoruz
Bunu yapan arkadaş silikonun içine monte etmiş düzeneği ama iğne yok silikonda, silikonun kafasının ordan ortasına kadar ışık düzeneği var iğneyi nasıl ekleyecek ona ? birde çok ışık saçıyor, bende denemedim ama bencede balığı ürkütebilir gece avında
Ya da ambulans sanıp yolu açarlar Şaka bir yana bunun kadar olmasa da fosforlu ragloular var belirli bir süre ışık tutunca ışığı hapsediyorlar ver 15-20 dakika yeşil renkte kamışların ucuna takılan fosforlar gibi ışık veriyorlar
Onunla uğraşmak yerine,ışığı hapseden fosforlu silikonlardan kullanılabilir. Hemde fazla ışık saçmadığından daha iyi netice verebilir.
Ben videoyu izleyemiyorum. (Benden kaynaklı sebeplerden) Hangi ürün olduğu bellimi? Hangi aralıklarla yanıyor ve ne kadar sürüyor.
Yanıp sönme hızı ve renkler uygun değil. Mavi iyi bir renk, ama dip avlarında iş yapar, dip derken baya derin diplerden 100m, 90m gibi. Tabi dipte o silikon mahvolur, o ayrı konu. Yanıp sönme hızı doğru ayarlanır, yeşil ledler konacak olursa, levrek değil ama, palamut, lüfer, minekop vs. avında iyi netice verebilir.
Aboov, aynı polis gibiymiş hakkaten. Yok bence de çalışmaz. Tek renk ve çok daha yumuşak bir ışık olsa belki dicem, denenebilir, ama böylesi kaçırmaktan başka bir işe yaramaz diye düşünüyorum. Bu arada, o suya girince kendiliğinden ışık yakan kalamar zokasından bende de var. Hiç su görmedi daha, çalışmaz mı hakkaten?
Çalışır. Gayette iyi iş görür. Ama derin suda, çok derin suda, 300m filan mesela. O sahtelerin sorunu fiyatlarının yüksek olması. fosforlu sahtelerde aynı randımanı sağlıyor ama çok daha ucuz, pil vs. dertleri yok. Yani onları batıran fiyatları aslında, verimsizlikleri değil.
Abi sanırım bu silikon için değil de benim sorduğum kalamar zokası için dedin bunları. Öyleyse çalışacak olmasına sevindim. Ama 300 metreye onu indirip kalamar arayamam, o ayrı.
oyuncakcılarda 1 tlye satılan ışıklardan alıp monte etmiştim yeşil renk sadece yanan hari. diger yanıp sönen polis ışıkları gibileri ancak sonuç fıs çıktı hala balık çantamda bi tane var led lerden yanım sönen ışık olarak egerki yeşil rengi bulursanız kaçırmayın açma kapama için bi tarafı aliminyum diger tarafı bakır tel yapıp boşa bırak su iletkendir
Güzel ve yaratıcı.Bu zamanlarda zokada kullanılırsa kalamar atlayabilir.Denemek lazım.Emeğinize sağlık. <a href=http://download.cnet.com/Free-Youtube-Downloader-Pro/3000-2071_4-75329731.html >youtube downloader</a>