Merhabalar, 1 ay öncesi LRF balıkçılığına merak salarak Shimano Catana DX Spinning 2.10 1-11gr ve Okuma Trio FD-10 aldım. Daha 2 kere balığa gidebildim fakat LRF olayı benlik değilmiş gibi hissediyorum. Sanki spin ve beklemeli av benim için daha iyi. Sizce ne yapmalıyım? Seti komple satıp yeni bir set mi alayım? Ya da öneriniz var mı? Pazartesi tekrar gidicem balığa bakalım kısmet. İyi hobiler.
Bence takıma dokunmayın. 11 grama kadar olan sahtelerle yine spin yapabilirsiniz. Üstelik levrek için silikon da yüzdürebilirsiniz çok rahat. Levrek ve lüfer zamanı geçtiğinde, balıklar açık sulara kaçtığında da LRF ile uğraşabilirsiniz. Yerinizde olsam takımın kıymetini bilirdim, 10-30 atarlı kamışla LRF yapan biri olarak
Teşekkür ederim. Kırılcak gibi hissediyorum Sanki levrek yakalanmaz gibi geliyor. Gerçi denediğimde levrek palazı yakalamıştım ufacık tabi geri saldım. Bakalım pazartesi tekrar bir deneme fırsatım olursa sadece at-çek yapıcam. Umarım kanal ağzında denememde bu sefer bir levrek yakalarım