selam ben balık avına yeni başladım ve bayağıda hevesliyim yalnız bir sorum olacaktı yapay yemlerle ilgili televizyonlarda reklamları geçen banjo minnov hakkında bilgi verebilir misiniz? kullanan varmı ben genel olarak tatlı suda avlanabilirim tavsiye edebileceğiniz yapay yem varmı çıkan balıklar sazan gelebicin (8 bıyık) denize yakın olan yerlerde çupra, kefal ve levrek çıkıyor bu balıklara göre de yem tavsiye eder misiniz ? saygılarımla
http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=28171&highlight=banjo+minnov Bu link size yardımcı olabilir,ama benim size tavsiyem tv de satılan hiçbirşeyi almamanızdır yapay yemi gelebicin ve levrekte kullanabilirsiniz,bilen arkadaşlar yardımcı olacaktır.
Selman hemşerim. Yapay yemi bırak mepps al. Sumbas tarafından iyi alabalık çıktığını duydum. Kozanda isen orayı bi dene derim. Rastgele...
mustafa abi bu mepps alabalıktan başka balıkta da kullanılabilir mi aceba karataş tarafında kanalları bilirsin çupra kefal levrek sazan gelebicin balıkları çıkıyor onlar dada işe yarar mı aceba bilgilendirir sen sevinirim