Herkeze merhabalar ben yapraklı barajına gitmeyi dünüyorum bugün nasildir durumn ve neresine durmaliyim barajın.. cevaplarsaniz sevinirim şimdikden tesekkürlerr bugün gitmeyi düsnüyoruz cevap gelirse çok iyi olcak .....
oğuzhan sana oraları öven abilerin otobüsleri dolusu gelip 10 cm aynalı sazanları olta ağ ne varsa toplayıp toplayıp gittiklerinden beri yapraklıda düzgün av yapılmıyo. neresine gitsen farketmez artık heryeri boş. ama gideceksen 20 plakayla gidip orda da içip millete bulaşma çünkü milletin gırtlağına kadar gelmiş durumda
.. Ben hiçbir zaman limit alti baligi almam, suya geri salarım.. Ne yazikki kurunun yaninda yaşda yaniyorr... Ve bu kadar agir kırıcı bir yaziya gerek var mıydı?? sanki hepimizde böyleymiş gibi ..
Arkadaşım yaklaşık 2 ay önce gitmek nasip oldu yapraklıya ibecik köyündeki mezalıkğın oraya gittik fakat 2 gün kalmamıza rağmen kaydadeğer bir balık tutamadık limit altı tutulan 15 aynalı ve 5 sarı geri salındı bizden bir hafta sonra gidenler ibecik köyü değil onun tam karşısında dirmil çayının döküldüğü yer varmış (ben orayı bilmiyorum )oradan güzel aynalı almışlar orası ibecik'e göre daha derin ama bu mevsim orada çok zor olur malum rakım yüksek gece dikkat et soğuk olur. Şimdiden rastgele gidersen raporunu bekliyorum.
Yazıda kırıcı bir şey yok bence ama ... Sana bana ona buna mesaj yazması zaten ilginç hani bu Ozan abimiz bu s,iteyi bıraktıydı hala devam ediyor arada tamam yaz et ama onca konu açmış birisi olarak yakışmıyor ilk önce ...