MRB sıtenın yenı uyelerındenım yarın balıga gıdıcem ama karar vermıs deılım neresı yapıyo balık arkdaslar bıde arac yok bu yuzden otobusle gıdılcek yerler olursa senıvınırım cukurhısar goletı ve keskıne gıtmem orlara dutluca2 olarbılır vede catoren buralara gıden arakadslar varsa son zmanlarda yardımcı olurlarsa sevınırım saygılarımla herkese bol nasıplı avlar dılegıyle tesekurler sımdıden
hocam valla yenıyım bakalım daha ıkı gun oldu bı allahın kuluda bısey yazmamıs yazzık ınsanlık olmus yaa
kimse bir şey yazmamışsa demekki bahsettiğin yerlerle ilgili kimsenin bir bilgisi yok demektir bak ne güzel gidip balığını yakalamışsın bundan sonra soranlara sen bilgi verirsin
Hemşerim öncelikle sitemize hoşgeldin.. İlk olarak yardım konunu yanlış yere açmışsın, tatlısu av raporları forumunda yardım istiyorsun olurmu böyle birşey. İkinciside yazdığın mesajlarda Türkçe kullanımına hiç dikkat etmemişsin. Bu sitede yazılan her mesaj Türkçe yazım kurallarına uygun olmalıdır. Konuyu açtığın bölüme ve yazdığın mesajlara gösterdiğin hassasiyet ne kadarsa o derece yararlı cevaplar alır ve bu sitedeki herkesin bilgilerinden faydalanmış olursun. Lütfen biraz daha hassas davran.
kardeş bilgi verip vermemek sana kalmış ister bilgi verirsin istersen vermezsin hem bu forumdaki herkes sana bilgi vermek için sırayada girmedi kimse bir şey yazmadığına göre demekki sorduğun bölgeyle ilgili bilgisi olan yok şayet istanbulla ilgili bir soru sorsaydın seve seve yardım ederdim ama malesef eskişehiri bilmiyorum ama inan bana artık istanbulla ilgili bir soru dahi sorsan sana bilgi vermem çünki senin insanlara saygın yok
Mehmet kardeşimiz, Türkçe kelimelerin ve lugat ın düzgün kullanılması hakkında ne denmek istediğini anlamış olduğunu zannediyorum. En başta bir yardım çağrısında bulunmuşsun. Sen kendini tanıtmadan, yaklaşım ve yorumların ile amatör balıkçılık camiası içerisinde hislerini belirtip samimi şekilde katılımda bulunmadan burada doğal yaşamın korunmasına gönül vermiş binlerce insandan yardım mı istiyorsun. Sana yardım edilmediğine dair de nedenlerini düşünmeden kaba tepkiler içerisinde bulunuorsun. Yardım konusu teknik ve tecrübi hususta olsa amenna ama sen drek avlak sormaktasın. Sana hiçkimsenin cevap vermemesi gayet normaldir. Senin niyetinde olmasada yüzlerce avcı sadece bir avlak öğrenmek için sitemizi ziyaret ediyor. Bunun anlamı açık bir katliamdır. Yardım çağrısına tekrar gelellim, Farzet deniz kazası geçirdin nasıl yardım isteyeceksin....Elinde de bir vhf telsiz var..kanal 16 ya girdin ...ne yapacaksın... evvela "may day" diyeceksin arka arkaya 3 kere sonra kendini ve konumunu tanıtacaksın...Sonrasıda var bunları biliyormusun....Seni dinleyen çok sayıda istasyon ve cevap verende olacaktır. Bilmem anlatabildim mi ?
Sevgili üyeler ve ziyaretçiler..... Amatör balık avı forumları bu işe gönül vermiş insanların zamanını güzel geçirmesi,birtakım şeyler ögrenmesi,ve paylaşması amaçlı olarak düzenlenir.. Bu tip sayfalar için ugraşanlar genelde Gönül işi olarak başlar..maddi ve manevi külfetinide üstlenir..ve bizlerde açıkçası hazıra konarız ... Zaman içinde burada ki muhabbetimizde öncelikli olarak birşeyler katmak daha sonrada istemek olmalı diye düşünüyorum.. Bu işe ilk kez başlayıpta hiç bir şekilde katkısı olmayan meraklılarda olabilir. Bu durumda onlara yardımcıda olmak gerekir .ki ileride tecrübe kazanarak bir şeyleride onlar versinler.. Ancak İçinde bulunduğumuz ortam milyonlara açık olduğundan ve ayrıca bir sürü müdavim in de olması nedeni ile yazdıgımız mesajlarda dikkatli olmamız şart hele de ilk kez tanışıyor isek.. Birbirimize ne kadar iyi örnek olursak toplum olarak o kadar yüceliriz.. teşekkürlerimle.