Öncelikle hepinizin bayramını kutluyorum; benim sorunum şu işletme dersinede bi şirket kurmamız gerekti bende tercihimi zıpkınla dalış öğreten bi kurum dan yana kullandımm fakat bana vizyonumuz ve misyonumuzz hakkında birazz bilgi verebilrimisnzz???
Vizyonunu ve misyonunu yazabilmen icin, özellikle Anadolu lisesinde okumus ve üniversiteye devam etmekte olan bir arkadasima, ne yazik ki öncelikle biraz, hatta birazdan da fazla Türkce(!) dersi gerekmektedir diye düsünüyorum.
Hiçbir şey anlamadım,ne konuda, kimden nasıl bir yardım istiyorsunuz? Yazdığınız dil Türkçe mi? Sahiden hiçbir şey anlamadım. Ya siz çok bozuk bir Türkçe ile yazmışsınız,ya benim idrak etme problemim var.
''işletme dersinede bi şirket kurmamız gerekti bende tercihimi zıpkınla dalış öğreten bi kurum dan yana kullandımm fakat bana vizyonumuz ve misyonumuzz hakkında birazz bilgi verebilrimisnzz?'' Bu cümleyi bana tercüme edebilir misiniz? Tekrar tekrar okudum ama bir türlü ne anlatılmak istendiğini çözemedim de...
vizyon: en iyi eğitimi verebilecek şekilde yapılanma, doğru hizmet vs vs vs misyon: tüm emliyet kurallarını uygulayan, doğru eğitim veren bir işletme bence çeşitli fimaların internet sitelerini gezin. hepsinde vizyon-misyon diye sayfaları var, kendi şirketinize uyarlayın.