Sevgili Forum üyeleri, bir seneyi aşkın zamandır Antalya'da yaşıyorum. Buraya geldiğimden bu yana da kendime sürekli fırsat yaratıp ava çıkıyorum. Baze kıyıdan, bazen tekne ile. Çeşitli balıklar yakalama şansı buldum ama beni en çok çeken balık her zaman çipura olmuştur. Akdeniz'de çıktığını biliyorum ama bugüne kadar hiçbir avlakta bulma şansım olmadı. Özellikle Antalya civarında avlanan forum üyelerine sormak istiyorum, bu civarda çipura çıkıyor mu? Eğer çıkıyor ise ve sizin için sakıncası yoksa avlaklarınız hakkında bilgi verebilir misiniz? İlginize şimdiden teşekkürler.
esasta antalyada heryerde çıkar desek yalan olmaz özellikle hafif kayalıklı yengeçin bol olduğu yerlerde rastlamak mümkündür sülünez kullanabilirsiniz
Bülent bey antalya kopak çayı önünde haziran temmuz aylarında bolca çıkar özellikle sabah ve akşam üzerleri deneyin
iyi geceler dayı bnde antalyada balık avlıyorum eylül ekim aylarında lara da aksam bi amca 25 parça filan çupra ve mırmır almstı bzde botla açılmstk iyi balık almstk rastgele