Merhaba Geçen yıl 1 haftalığına Didim'e gitmiştim. Balığa meraklı olduğum için deniz girmek yerine balık tutmayı tercih ettim. Tabi Didim'de nerde nasıl avlanılır ne yem kullanılır bilmediğim için çok fazla performans alamadım. Haftaya tekrar Didim'e gideceğim. Yüksek ihtimalle Liman tarafında olta atıyor olacağım. Ustalardan ricam orda nasıl balık tutabilirim. hangi yemleri veya sahteleri kullanabilirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Tasburun Selam, Forumda daha once "Denizde balik avi" bolumunde "bolgeler" alt bolumunde "Didim Taşburun Ve Akbük Kazikli Koyu Için Gece Avi mi Yoksa Gündüz mü?" basligiyla acilmis olan konuya bakmanizi tavsiye ederim. Orada Tasburun icin konusmustuk. Rastgele...
Didim carsi icinde mamun satan bir yer vardi diye hatirliyorum. Bir kac kisiye sorup yerini bulabilirsiniz sanirim. Mamunla cok güzel cipuralar tutabilirsiniz.
Didim ve akbükte yem olarak ilk tercihin boru kurdu olmalıdır ,kıyıdan Akbükte saklıcennetin önünden ve küçük saplı ve büyük saplı adalardan capris otele bakan burunlarından avlanabilirsin ,mamun ve yengeçde buralarda iş yapar