yardim lutfen 4.80 fiber tekne hakkinda ...

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında umi tarafından paylaşıldı.

1. umi

umi umit cicekyurt

herkese merhaba ...adim umit new jersey de yasiyorum .kesin donus planliyorum . benim bir sorum olacakti ... 4.80 , 9.9 hp bir tekne ile 4 kisi istanbul da bir bogaz turu yapabilirmiyim . sabah ciksam aksam donsem desek . cevaplariniz icin tesekkurler ...

2. frmerk

frmerk ERKAN

Favori Kamış:
    speedjig
    Favori Makine:
    Remixon jigmaster
    En İyi Avı:
    10 kg Orkinoz
    Biraz ağır kalabilir bence 3 kişi için ideal olur tekne büyük ihtinmalle 180 kg veya fazlası olacaktır kesin.

3. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Bana göre en az 5.75 normali ise 6.60 balıkçı teknesi Rota yı tavsiye ederim içten takma motor ile, sevgiler hoşça kal.:) :) :)

4. prozack

prozack serhat

çok zor bende 5 85 fiber 15 hp yamaha var 4 kişi zorluyo tekneyi gidiyo ama öyle gidiyo

5. ogrtmn11

ogrtmn11 emrah

9.9 luk motorla 4 kişi bir de boğaz akıntısı düşünürseniz mümkün değil. 4.55 20 hp lik motorum var. 3 kişiden sonra motor zorlanıyor

6. umi

umi umit cicekyurt

cevaplariniz icin tesekkurler . o zaman 6m , 25 - 30 hp planlanacak ... peki arkadaslar yakit olayi nasil olur . lutfen gulmeyin : ) buyukcekmeceden ciksam bogazin sonuna kadar yani karadenize gidip gelebilirmiyim .

7. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    benim bebekte gorduklerim 225 beygirden basliyordu. tabi galatadan karsiya gececeksen goturur. bogaz konusunda bir deneyimim yok
    mamafih atalarimizn kurekle gittigi yollardan gidecegin icin 9.9 uda kucumsememek lazim

8. orhan kucukbicmen

orhan kucukbicmen Orhan Kucukbicmen

Favori Kamış:
    El ile balık avlarım, bu şekilde avlandığım için çok mutluyum.
    Favori Makine:
    penn
    En İyi Avı:
    32 kilo Akdeniz kılıcı.
    Sevgili Ümit kardeşim ben Büyükçekmece'de senalardan beri kaldım, orada çok güzel avlar yapabileceğini düşünüyorum, orada boğaza kadar gitmek nereden baksan senin iç saatni alır, birde geri döneceksin...ben ce bunu unut ...sen tekne alacaksan bulunduğun denizlerde avlanmak için al derim, sevgiler hoşça kal.:) :) :)
    Ben Büyükçekmece'de Çiçek sitesinin arka tarafında kaldım, rahmetli Karagümrük kalecisi Deli Nuri çok samami arkadaşım olurdu orada senelerce kamp yaptık ve futbol oynadık, sene 1968.....1974, beni eskilere sorarsan tanırlar, sevgiler hoşça kal.:) :) :)

9. umi

umi umit cicekyurt

aslen zeytinburnuluyum orhan abi ... 15 yildir amerikadayim , donuste buyukcekmece guzelceye doru dusunuyorum ... metropolden booog geldi be abi . istanbulsuz olmaz ama ici zor artik biraz disi olsun die buyukcekmece planliyorum .bir de ilk once baliktan cok , bi denizle tekneyle tanisayim istiyorum sizin bilgilerinizle emniyetli bir sekilde . o yuzden ilk once gezi amacli sorularim . tekrar tesekkurler cewaplariniz icin ...