Yardım Lütfen İSTANBUL KUMBURGAZ VE ÇEVRESİ

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında Deeps tarafından paylaşıldı.

1. Deeps

Deeps Cemre Gençay

Slm arkdaşlar İstanbul kumburgaz'da 3 gündür Zevk için Balığa gidiyoruz Daha önceleri Marmaris ve civarında avlandım az çok tecrübem var şimdi sorunum şu

üç gündür sabaha karşı 5:00 da geceleri ve öğlen vakitlerinde olta atıyoruz yem olarak tavuk göğsü kullanıyoruz saatlerce bekliyoruz evet üşenmeyip bekliyoruz size bütün samimiyetimle söylüyorum 3 gündür oltaya tek balık vurmadı bugün 4. gün gidip tekrar denicez belki bir umut diye

Deniz dalgalıydı Ve biraz bulanıktı Yeni yapılan kayalık iskeleten avlanıyoruz

Balık vurmamasının veya hiç balık olmamasının nedeni nedir?

2. Kuleli

Kuleli Bilal

Favori Kamış:
    Lineaeffe ım casting 420 - Omer Excalibur 82
    Favori Makine:
    Effe Titanic TT65
    En İyi Avı:
    Levrek
    Bence yem olarak tavuk göğsü kullanma o bölgede ne tür balık var onuda bilemicem belki avlandığın bölgede balık yokdur .!!

3. ist balıkcısı

ist balıkcısı

Favori Kamış:
    şeyan olta -surf kamış
    En İyi Avı:
    daha öğrenecek çok şey var
    herşeyden önce azminizden dolayı kutlarım. 3 gün balık tutmadan sabır etmek müthiş bir azim işidir. şimdi gelelim neden balık tutamadığınıza,marmariste mevsimin pek önemi yoktur yani her mevsim iyi yada kötü balık yapar nedeni ise bana göre su sıcaklığıdır.kumburgazda deniz suyu sıcaklığı şuan 8-9 derece civarında buda balığın daha derindeki sıcak suları tercih etmesine neden oluyor.kıyıdan yemli (ispari-izmarit-mırmır) avlar için su sıcaklığının 17-18derecelere yükselmesi verimi arttıracaktır. ayrıca bir arkadaş benden önce belirtmiş yem olayı cok önemlidir. istanbu'lda tavuk göğüsü pek kullanılan bir yem değildir. dolayısıyla balık bu yeme alışkın değil o yüzden yem olarak mideye- kurt-teke avlarınızın veriminin artmasında size büyük fayda sağlayacaktır. allah izin verirse nisan 20 den sonra o bölge balık acısından daha verilimli olur. bol ve bereketli avlar dilerim

4. fish founder

fish founder Özgür

5. GOZTEPELI

GOZTEPELI SINAN

SEVGILI kardesım
    gecen yaz tavuk gogsu ıle ınanılmaz kıloda mezgıt ve ızmarıt aldık.
    ancak henuz mevsımı gelmedı.
    Bız yesılkoy den tekne ıle cıkıyoruz ancak gecen senekı raporlardan cok ıyı hatırlıyorum sılıvrı mendırektede tavuk gogsu ıle bol mezgıt almıslardı.
    bu aralar bıraz bıraz ıstavrıt var ancak kopru yada bogaza gıtmenız gerek.
    keyıflı avlar....

6. Deeps

Deeps Cemre Gençay

Çok TeşekkürLer Yardımınız İçin Zaten Nisan'a Kadar Çıkmıcam artık Vazgeçtim Bugün 5. gün sabah 5:00 gibi gene gittim Bir çok yöntem ve yem denedim ama gene yok... Oltaya Balık dahi vurmuyor Martıları seyrederken dalıp gidiyorsunuz mazilere...

7. cem sanyeli

cem sanyeli cem sanyeli

Favori Kamış:
    xxxx
    Favori Makine:
    xxx
    En İyi Avı:
    xxx
    s.a kardeşim

s. a kardeşim kumburgazdamı oturuyorsunuz yoksa yazlıkçımısınız bede devamlı büyükçekmecede oturuyorum... devamlı derken...selamlar...

8. SahEmre

SahEmre Emre

Favori Kamış:
    Okuma Salina 4.20 Salina 100-200 - Lineaeffe Extreme Cast 4.40 180gr. - Okuma V-System 240 10-40g
    Favori Makine:
    Ryobi Proskyer Nose Power - Shakespeare Mach 1 XT
    En İyi Avı:
    Küçük beyaz; 7 cm. Kuzey batı Antartika Sığlıkları..
    bu mevsim malesef kıyıda birşey bulamazsınız sığ sular kışın soğuduğu için balık derine çekiliyor maramarada nisan mayıs aylarını bekleyin nisan 20 den sonra deneyin