Abilerim , Kardeşlerim 20 Aralık Pazar 2009 tarıhınde kayıgım malesef fırtınada kazıgı koparıp kacmıstır Ayvalıktan, Akcay a kadar Butun sahıl serıdını araba ıle dolastık ama kayıgı bulamadık. Ayvalık Balıkesır cevresınde Levrek1 isimli kırmızı beyaz ve mavi renkli bir tekne gorursenız lutfen 0534 419 36 93 no lu telefonumu arayın. Sanssızlık ıste en saglam ve derın kazıgı sahılde ben cakmıstım fakat kayıkta agır oldugundan alıp goturmus Cok kotu bır sey Allah kımseye bu acıyı yasatmasın ki Dun de dıyordum yarın gıdeyım kayıgı temızlıyeyım Sonu bu ıste Kayıgın foto sunu da koyayım gorursenız Lutfen Arayın. Simdiden duyarlılıgınıza ve ilginize tesekkur ederım. Saygılarımla..
Geçmiş olsun Oğulcan ,umarım bulursun tekneyi,ne kadar üzüldüğünü tahmin edebiliyorum.Konuyu daha uygun bir bölüme taşıdım.
Oğulcan geçmiş olsun. Umarım kayığınız bulunur. Bu tür kayıkları kullanmak için bir yaş sınırı ve belge -mesela ehliyet gibi- var mı, yoksa bisiklet misali her yaşta sahip olunabilecek bir araç mı, merak ettim? .
geçmiş olsun, her kış devamlı böyle ipini koparan tekneler uğrar bizim sahillerimize ayvalık biraz uzak kalıyor bandırma olsa neyse.
Oğulcan, Geçmiş olsun.Eminim teknene tekrar kavuşacaksın. Hava çok sert Lodos,teknen mutlaka kıyıya vurmuştur. Hava sakinleyince kıyıları kontrol et.
abı yas sınırı varmı bılmıyorum da zaten 19 yasındayım yas kısmını oraya yanlıs yazdım duzetlmesını de bılmıyorum oyle kaldı. Sahıl guvenlıge de haber verdık umarım bulunur ya su tekne bulunmadan da nesem yerıne gelmıcek
Çok geçmiş olsun. Kendi kendine rüzgarın etkisiyle açıldığına eminsin değil mi?. Eğer öyleyse akıntının ve rüzgarın yönüne gör aramak lazım. Sahil güvenliğin haberi olması ve araması iyi. Çünki denizden geniş açı ile bakmak daha avantajlı. İnşallah bulunur.