Yardım Lütfen: yeni takımlarım ve kamış aksiyonları hakkında.

Konu, 'Kamışlar' kısmında inan Açıkalın tarafından paylaşıldı.

1. inan Açıkalın

inan Açıkalın inan

Merhaba

Yeni bir makina ve kamış aldım at çek için bunlar hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum. bide aksiyon teknikleri hakkında bilgi verirseniz sevinirim. Şimdiden tşk ederim

Shimano Catana 4000ra makina

Kamış 2 parça Shimano spinning 270ml

8 aylık bir ön kullanım sonrası bu makinaya ve kamışa terfi etmemin zamanı geldi diye düşündüm

kamışla ilgili aksiyon ipuçları verirseniz çok mutlu olurum

2. Nietsnie

Nietsnie Mehmet

Öncelikle hayırlı olsun,

Catana BX Spinning 2.70'iniz Medium mu? Biliyorsunuz ki L, ML, M, MH, H değerlerine göre kamışın atarları ve aksiyonu değişmektedir.

Birde satın aldığınız yeri söylermisiniz bende Catana BX Spinning 2.70 M arıyorum, teşekkürler...

Son düzenleme: 1 Haziran 2009
  3. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Kamış için söylenecek birşey yok. İdeal bir atçek kamışı. Aksiyon teknikleri derken kullanacağın sahteye balık türüne derinliğe vs herşeye göre değişir. Bununla ilgili bilgi verirsen yardımcı olunabilir.

Lakin makine bence olmamış. Biraz ağır ve büyük kaçıyor. Biraz zorlama bir takım olur. Bu kamışa yakışmıyor. Kafa yapısı atçek için de değil. Ancak yemli takım için iyi bir makine olacağı kesin.

http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=22-SPRO-1171-605

Biraz daha masrafa girip yukarıdaki makineyi tavsiye ederim. Önden kalamalı olmasına rağmen hafifliği sağlamlığı insanı çok şaşırtıyor. Kamışın bilek hareketi ve gücü istediğinden hafif makine şart. Üstelik titanyum kafa olması misinayı hiç bozmuyor. Küçük olmasına rağmen devri de çok etkili. Tavsiye ederim.

Son düzenleme: 1 Haziran 2009
  4. kıyıcık

kıyıcık oguz

Favori Kamış:
    SHIMANO
    En İyi Avı:
    1 kğ Eşkina
    hayırlı olsun ekipmanın güzel deyerleri de Levrek için uygunsa 15-40 keyif alacagın bir ekipman hayırlı olsun