arkadaşlar sizden bi ricam var.antalyada bu şekilde avlanan illaki vardır,diğer şehirlerden de yorum beklerim tabi.sorun şu.30 gram ağırlıkla beraber silikon(ragot) atıyoruz da burda.çeşitli spekülasyonlar var da silikonun nereye bağlanacağı konusunda.ben ragotu ağırlığın kıç kısmına bağlamıştım (2. nolu yere) fakat bi balıkçı tam tersi bağlamalısın dedi( 1.nolu yere) derken başka bi dükkana girdim ordaki balıkçı da benim yaptığım doğru dedi sen bakma başkasına dedi kafam karıştı yardım ve yorum lütfen
Genelde sahte yemleri uzğa atmak için kullanılan yüzen ,batan ve askıda kalan çeşitleri olan ağırlık ..Renksiz oluşu nedeniyle balığın dikkatini çekmeyerek sahteye odaklanmasını sağlıyor.. Kullanılırken resimdeki gibi sahte tarafına takılacak malzeme sahtenin ana bedene dolanmasını önler
Birçok adı var..aşağıda burada satılan model.. http://www.avmarketi.com/asp/show_stock.asp?product=18-SAM-S-40
Eğer bu malzemeyi kullanmayı düşünüyorsan her avdan sonra mutlaka tatlı su ile yıka ve kurula..Eğer üzeri çizilir veya başka bir nedenle yıpranırsa özelliğini yitiriyor..Bizim Bandırmada ragleu sırtı çekenler 1,5 luk camdan yaptırıyorlar..daha dayanıklı ve cizilmiyor