selam dostlar...ben antalyadan yazıyorum.şeffaf syırtma şamandra kıtlığı var şu aralar antalyada.30 gramı bile hiç bi yerde yok 40gramı siz düşünün.kadıköy balık malzemesi satan yer var mı bi arkadaşımı orda da şu aralar ona aldırmayı düşünüyorum 3-5 tane.varsa tam bi adres yazan olursa sevinirim antalyalı olduğu için tam bi adres verirseniz güzel olur,mesala simit sarayını karşısı,postane altı,garantini çaprazı,camini önünden giden yol gibi işte aradığım malzeme..
karaöyde güllüoğlunun orası mı duydum da orası uzak ya.taa karşıda maltepe civarında arkadaşım.sen yine de tarif etsene dostumm...
istanbullu arkadaşlar yada istanbulu avcumun içi gibi bilirim diyenler,yardımlarınızı bekliyorum,henüz bi adres alamadım,kadıköy civarında balık malzemesi satan yer arıyorum,adres verirseniz sevinirim...
Üzerindeki yazıdanda anlaşılacağı üzere ürünün ithalatcısının adresi captain balıkçılık, istoç 3.cu ada no 132 -134 mahmutbey - İstanbul TEL;0212 659 04 54 Musa & Hasan Herhangi birisiyle görüşebilirsin. benimde selamımı unutmayın
turgay abicim teşekkür ederim de,benim alacağım 3-5 parça şamandra orası toptancı değil mi,verirler mi ki gene de.olmadı senin selamını söylerim
abi kıskıkdada mevcut ucuz bir şey için istoça gitmek eziyet olur bu sibiroloni (inşallah yanlız yazmamışımdır) deniyor bu alete 3 er değişik ağırlıkdan iki çeşit var biri su üstü diğeri belli bir derinlikden çalışıyor
şeffaf şamandra bu şamandranın av tekniği hakkında bize bilgi verirsen seviniriz bilal kardeş.ankarada da araştıralım eğer bulursak sana hemen kargo edelim.önce tekniğini bize anlatman lazım.ne tür balık tutulur nasıl yapılır .nasıl atılır nerelerde olur. bunları bilmek istiyoruz .lütfen.
Spirolino ile ilgili olarak, aşağıdaki linkten bilgi edinebilirsiniz arkadaşlar. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=11372&highlight=spirilino