Sevgili büyüklerim ve dostlarım aşşağıda belirttiğim ürünleri almayı düşünüyorum. Eğer bu ürünleri kullanan yada bu markalar hakkında bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa çok sevinirim. Ben oltalar konusunda acemiyim ve kazıklanmakta istemiyorum . Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkürler Bol balıklı avlar RASTGELE... REMİXON FİBER KAMIŞ (3,60 m) ·REMİXON FİBER KAMIŞ (2.10 m) · REMİXON 3 RULMANLI ARKADAN KALAMALI 50 LİK MAKİNE · 1 RULMANLI ÖNDEN KALAMALI CAPTAIN MAKİNE
Serkan Kardeşim lütfen hedef balıklarını ve uygulamayı düşündüğün avlanma metodunu da yaz. Böylesi cevapların oluşmasında sadece ürünün kalitesini ortaya koymaz senin de avdaki durumunu başarılı kılar..
Merhaba Serkan bey, Almayı düşündüğünüz ürünlere göz atınca şunları fark ettim 1..Hesaplı olması ilk planda 2..Hep yemli, beklemeli av için, Hemde at-çek için ürün almak istediğiniz. 1. için şunu söylemek isterim, Seçmiş olduğunuz kamış boyu yemli için 360 çok iyi ama 210 atçek içinse 240,270 daha uygun olacaktır. Sadece remixon hakkında bir çekingenliğim var oda kamışları özellikle fiber olanlar çok ağır olmakta Fakat şuda bir gerçek başlangıç için ve bir sezon bunlarla deneyim kazanırım derseniz idare edecek ürünlerdir. Makinada ise önden kalama dışında makina ytavsi,ye etmem, ancak üst sınıf makinalarda alınır derim, her zaman önden kalama avantajdır. son olarakta en pasif bir ürün bile olsa bakımını günlük avlardan sonra ihmal etmediğiniz sürece size hizmet süresi uzayacağınıda unutmamak lazım. ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN.
ilginiz için teşekkürler Sevgili abilerim almak istediğim ürünler şu adreste: http://urun.gittigidiyor.com/REMIXON-KAMIS-VE-MAKINE-ALANA-1-TAKIMDA-HEDIYE_W0QQidZZ16510719 Bu adresten bakabilirsiniz daha detaylı bilgiler var. Açıkçası bu ürünlerin beni cezbeden kısmı fiyatı. Sizin değerli yorumlarınız benim içim önemli. Daha önce makinalı takım kullanmadım. Sürekli olarak el oltasıyla avlandım. Ben genellikle dibe bırakma yapıyorum ve sahilden avlanıyorum yada iskeleden. Bazen at çekte yapıyorum sizce nasıldır bu ürünler? İlginiz için teşekkürler... Ayrıca Bora abi Bursa organizasyonu yapılmayacak mı? Ha bu arada adreste tek ürün var lütfen almayalım eğer kafama yatarsa ben alacağım