Ben sunı bır balık yapmayı planlıyorum ama ne yapıcagım ve nasıl yapıcagım hakkınd bı fıkrım yok strafor dan yapıcam pekı bu yaptıgım balıgın yuzmesı mı gerek yoksa batmasımı
Selim yok biz senle anlaşamayacağız Bu açtığın kaçıncı konu? diğer açtıklarından ve sorduklarından ne bilgi edindin? çapariyi, kaşığı, sahteyi, silikonu, iğneyi hepsini yedin yuttun, sıra sahte yapımına mı geldi? Konu açmaya biraz ara verip, oturup açılmış konuları bir okusan?
Selim konuştuğun kişi herşeyden önce 21 yaş daha büyük ilk olarak üslubunu koruman gerekirki zaten sana anlatmaya çalıştığı şeyi anlamadığını sanıyorum.Diyeceksin sana ne oluyo arkadaş,ben açtığın tüm konuları okudum başından beri Murat abimin sana anlatmaya çalıştığı şeyler var artık anlamıyosan bu şekilde hafif bir ikazım var.. En azından Murat abiyi tanımadan bunları demen çok yanlış..
Selim abicim daha yolun çok başındasın.Sahte yapmak fikrinin bir insan da oluşması demek o sahtenin batması mı yüzmesi mi sorusunu kafasında zaten çözmüş olması anlamına gelmesi gerekir. Sahte kullanacaksın,hemde güzel avlar yapacaksın.Daha sonra ben bu avcılıkta baya tecrübelendim,kendim yapayım diyeceksin.Bu işler tecrübe ile olur. Kendimden örnek vereyim.İlk önce dandik çaparileri alırsın,yavaş yavaş hazır köstekleri keşfedersin.Alırsın 100 lük köstekleri kendin bedene bağlarsın.Daha da zaman geçer çaparileri kendin yaparsın. Kısacası tecrübe ile yavaş yavaş ilerlemen daha akıllıca olur.