merhaba abiler spinning e yeni merak sardım ve sizin hiç kafanızı şişirmeden okuyum araştırayım kendi kendime kararımı vereyim dedim çünkü benden önce 50 kişi sormuş aynı soruları, ve hemen takım almaya gittim ve tavsiye üzerine http://www.avmarketi.com/asp/product/5628/TOLEE-KAWAHAGI-210-CM bu kamıştan aldım fakat 2.10 ve hiç içime sinmedi sadece 2.10 olduğu için yoksa çok güzel kamış, sizce değiştirmelimiyim 2.40 veya 2.70 mi almalıyım? Değerli fikirlerinizi esirgemezseniz çok sevinirim.Tesekkürler.
bende 210 ve 270 kamış var,en çok beğenerek kullandığım kamışım 210 olanıdır, 210 iile su üstü sahteleri çekerken hiç yorulma nedir bilmiyorum,çünkü hafif kamış,270 bileğimi daha çabuk yoruyor 210 kamışa göre, linkini verdiğin kamışı tanımıyorum,tanıdık bilinen bir marka nın linkini veriyorum,SHIMANO spin kamış,170gram ağırlı var toplamda,aynı fiyata, http://www.avmarketi.com/asp/product/13801/SHIMANO-ALIVIO-BX-SPINNING-2-10-MT-MEDIUM
Herkesin bu soruya cevabı belki farklı olabilir ama bende Kadir Abi gibi 2.10 uzunluğunda olan kamışın daha rahat olduğu kanısındayım. Yanındaki makarada hafif ve kaliteli olunca gerçekten insanı ve bileği yormayan harika bir takım haline geliyor.
ohhh bee abilerim çok teşekkürler valla morelim yerine geldi,genelde 2.40 tercih edildiği için kurt düştü içime ama şimdi rahatladım ,sizlerden bi cevap almadan makina almak istemedim okuma trio 30 veya trio 40 almayı düşünüyorum iyi bi ikili olurmu sizce ? ve sizin tavsiye ettiğiniz makinalarada bakarım. tekrar teşekkürler.
Aynı kamışı bende aldım bugün en kısa sürede deniyeceğim, çok iyi bir kamış olduğu söylendi, elime alıp denedim beğendim, 2.40 lık yeni kamışım vardı ama su üstü sahtelerde yoruyordu, bu kamış hafif, ustama sormadan almadım, sağolsun gidip denedi bugün beyenmiş almış bana, makine olarak 30 luk makine al, trio güzel birde salinaya bak, 40 lık makine ağır gelir, en güzeli 30 luk harika takım olurlar bence. Birde 0.20-0.22 kaliteli spin misina sardınmı makineye tamamdır olay Yanlız bu yazıyı yazan bende 2 aylık acemi spinciyim , 2 aylık tecrübemdir bu yazdıklarım .
Okumanın Trio 40 modeli bende de var ve severek kullanıyorum. Ama aslını istersen gönlümü çalan tarafı gücü yada başka birşeyi değil güzelliği oldu. Onun haricinde bu cihazın neredeyse yarı fiyatına Ryobi Ecusima 3000 (Bu modeli özellikle öneririm beni hiç üzmedi çünkü) yada Okuma Flame 30 alabilirsin. İkiside seni memnun edecek kalitede olan makinelerdir ve gönül rahatlığıyla uzun süre kullanırsın. Unutmadan istersen 4000 lik modellerinide seçebilirsin. Bence aralarında çok fazla ağırlık farkı yok.
makina olarak ben geçen perşembe sıpariş geçtiğim okuma salina40,üşenmeyip yarın gönderirlerse balıkmarmetim.com bizzat merada testini yapacağım,okuma salina30 luk makina ile arasında 30gram ağırlık farkı var,okuma tro30 u bende düşünüyordum,gelen tavsiyeler ve nett de okuduğum kadarı ile okuma salina30 40 lık daha çok tercih edilmiş,okuma trio ile salina30 luğun arasında 34 tl gibi ek maliyeti var,
abilerim iş nedeniyle bir süre foruma giremedim hatta şuanda çalışıyorum mesaim yarın aksam 5 te bitecek gibi,hepinize çok teşekkür ederim ilgilendiniz kusura bakmayın yeni cevap yazabiliyorum,galiba tercihim ryobi olucak performans ve fiyat açısından ,bide bi ara balığa gidebilsem çok daha iyi olacak ) tekrar teşekkürler.