Yardim!!!

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında volkan_soli tarafından paylaşıldı.

1. volkan_soli

volkan_soli volkan

Siz değerli üstadlara sormak istediğim sorularım var ben yıllardır balık avcılıgı yapıyorum deniz avcısıyım bu ara göllde balık tutmak için bir heves başladı bende ama hiç birsey bılmıyorum bu konuda bana özelden nereye gıdebılcegımı ve neler yapmak gerektiği yönde yardım edebilirmisin heragi bir evrak alıyormuyum gölde avlanmak için benim evim alibeyköy barajına çok yakın barajda balık tutmak serbestmi bana yardımcı olursanız çok sevınırım saygılar

2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Aleyküm Selam Volkan,

Sen de hoşgeldin,

Ateş almaya mı geldin?

Tüm sorularının cevapları forumlarda mevcut, kolaygelsin

3. volkan_soli

volkan_soli volkan

Ateş almak derken ? forum sayfalarını dunden beri dolanıyorum çok faydalı bilgilerde buldum ama merak ettiğim nelere dikkat ediyorsunuz nebilim gece kaçta çıkıyorsunuz avlanırken mesela sazan balığında kaç cm ye kadar yavru sayılıyor hani bunları bılımde amatör balıkcılık yapıp yavru balıga zarar vermiyim nebılım yasalara aykırı davranmıyım bu yüden soruyorum saygılar..

4. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
  5. volkan_soli

volkan_soli volkan

çok teşekkür ederim yardımınız için

6. korayp

korayp T. Koray Peksayar

Favori Kamış:
    Shakespeare Telebeach Xcede 3.60
    Favori Makine:
    Ryobi Ecusima 6000Vi
    En İyi Avı:
    Mırmır ~ 2 x 1 kg. (=2 kg. - kısmetime çift gelmişti en olmayacak yerden)
  7. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Asıl duyarlılığın adına ben çok teşekkür ederim :) Keşke herkes bir işe başlarken, konu ile ilgili tüm bilgileri edinip yola öyle çıksa:) Sevgiyle kal :)

8. smyrna

smyrna Sevil Kurtoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    olacak inşallah
    Ayrıca, daha önce amatör balıkçılık belgesi alma zorunluluğu vardı, ama kaldırıldı. Bazı bölgelerde yine de soruluyor başının ağrımaması için, Tarım Köy İşleri Müdürlüklerinden temin etmen faydalı olacaktır. Bir-iki saat içinde işlemleri tamamlayıp, 5-10 tl gibi bir miktar ödeyerek alabilirsin.

9. volkan_soli

volkan_soli volkan

alakanız için hepinize sonsuz teşekkürler biz bu gölleri,denizleri çoçuklarımıza miras bırakıcağız her amatör bence bir işe girmeden iyice araştırmalı ki bzden başka yaşasan canlıların hayatına saygı duymasını ve onların yaşam hakkıda oldugunuda öğrenmeliyiz...

10. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    Volkan kardeşim öncelikle duyarlılığın için teşekkürler :)
    benim hazırlamış olduğum konuyuda bir incele aklına takılan herhangi bir konuda özelden görüşelim elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım;)
    konu için TIKLA

11. volkan_soli

volkan_soli volkan

sağolasın abı evimdeki internette bir sorun oluştu anca yeni bakabıldım barajdaki hayalim suya düştü sizden bu bilgileri falan aldıktan sonra 3 kere alibeyköy barajına gittim hep hüsranla sonuçlandı :( Biraz benim acemiliğim birazda aç gözlü duyarsız kendisine balıkçı diyen ama hiç alakası olmayan şahsiyetler yüzünden balık tutamadım abi her taraf ağ dolu gözlerimizle gördük arkadaşlarla akşama kadar takıldık en azından kaldıysa barajda onları doyurduk :) ekmek,hamur mısır getirdiğimiz tüm yemleri döktüm göle geldim :)