Arkadaşlar ben adanada yaşıyorum.Ama yazları mersin/tömük e gidiyorum... Ben serpme almayı planlıyorum ama bu konuda pek bir bilgim yok. Bana ne tür bir serpme almam konusunda yardım edermisiniz?
Pardon, unuttum Okancığım. Bir hatırlatma yapayım yine devam ederiz tabi eğer istersen. Abici serpme konusunda bir öneride bulunamayacağım. Zira bu konuda hiçbir fikrim yok. Benimkisi, yalnızca merak. Bu tür bir ava da hiç rastlamadım doğrusu. Arkadaşlarımızdan yardımcı olacaklar vardır umarım. Pekiyi, tekneden mi kıyıdan mı diye sorayım bu defa?
Yaşın 12 idi sanırım silmişsin. Her neyse; Kullanmayı düşündüğün serpme, eğer tatlısularda kullanılan serpmelere benzer ise senin için çok zahmetli olmaz mı abici? Çünkü onlar bildiğim kadarıyla 5 Kg den başlayan ağırlıklara sahip. Bu ağırlık bile sen yaştaki bir kişi için zordur yani. Bir de iskele falan değilse, kıyıdan daha da meşakkatli olmaz mı?
Son bir not: Olta takımına ne dersin. O daha uygun olmaz mı abici? Pekala, Sana şimdiden rastgelsin diyeyim. Bu konuda önerisi olan arkadaşlarımız vardır herhalde. Benden bu kadar. İyi geceler.
4 Kg başlayan serpmeler var iskelenin derinliğine göre ağırlığı arttırabilirsin serpmeler çarmıklı ve torlu(dere serpmesi) olarak ikiye ayrılır benim tavsiyem çarmıklı serpme alman fakat su derin değilse asla çarmığı kullanma derim zira dipteki herşeyi alırsın balık yuvalarıda dahil rastgele kardeşim