yardım

Konu, 'Makineler' kısmında baris_gfb tarafından paylaşıldı.

1. baris_gfb

baris_gfb baris

Virax Charisma 658 , 60 Mm, 8 Bb motor 36 tl

Virax Compact Surf Kamış 350CM 15 tl

sazan avı için sizce nsl ? fiyat olarakta ?

misine ve igne agırlık ları nasıl seçmeliyim

malatyada yenı baslıyorum balıkcılıga nerelere gıdebılırım

cokmu soru sordum :)

2. baris_gfb

baris_gfb baris

anlasılan al gor ve bizede anlatdiyo herkes :D

3. alikemal

alikemal Ali Kemal GÖKTÜRK

Virax öyle çok tutulan bir marka değil oyüzden belki yorum yapmakta çekinmiş olabilir insanlar çünkü burda birisi sana şöyle böyle diyecek alıcaksın bikaç gün sonra bozuldumu söveceksin :D:D bu genel bişey

bir bi at sözümüz var ucuz etin yahnisi hesabı aslında bu işe yeni başladım demişsin ben de ilk olarak virax türü makinayla başladım daha sonra boşa uğraştığımı anladım ama bunu anlarkende çok güzel tecrübelerim ve anılarım oldu

bu tip makinlarla başına çıkardığı dertlerle makinanın bakımını içindeki dişlileri bilyaları felan herşeyinnasıl çalıştığını arıza gidermesini parça aramasını ve bulamamsını öğrendim bu tip makina alıcaksan 1 den fazla alki diğerleri ötekinin yedek parçası olsun mantığını öğrendim

4. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    virax markasını sana ben önermiyorum.eğer gerçekten olta balıkcılığına gönül verdiysen iyi bir takım al yıllarca kullan.ben 1999 da d.a.m. quick atp 150 makina,d.a.m. spezıpower tele 100(300cm.) kamış almıştım gayet memnumum balıkta bazen arkadaşlarımda kullanıyor kalitesini anlıyorlar.çok pahalıda değiller,ama çok paran varsa daha kaliteli markalarda var.misinaya gelince 0.35 lik yine dam ın sazan lara özel misinaları var al kullan,ağırlık gittiğin göl veya akarsuya göre değişir o bölgede avlanan bir abi ye sor yardımcı olurlar:)