Virax Charisma 658 , 60 Mm, 8 Bb motor 36 tl Virax Compact Surf Kamış 350CM 15 tl sazan avı için sizce nsl ? fiyat olarakta ? misine ve igne agırlık ları nasıl seçmeliyim malatyada yenı baslıyorum balıkcılıga nerelere gıdebılırım cokmu soru sordum
Virax öyle çok tutulan bir marka değil oyüzden belki yorum yapmakta çekinmiş olabilir insanlar çünkü burda birisi sana şöyle böyle diyecek alıcaksın bikaç gün sonra bozuldumu söveceksin bu genel bişey bir bi at sözümüz var ucuz etin yahnisi hesabı aslında bu işe yeni başladım demişsin ben de ilk olarak virax türü makinayla başladım daha sonra boşa uğraştığımı anladım ama bunu anlarkende çok güzel tecrübelerim ve anılarım oldu bu tip makinlarla başına çıkardığı dertlerle makinanın bakımını içindeki dişlileri bilyaları felan herşeyinnasıl çalıştığını arıza gidermesini parça aramasını ve bulamamsını öğrendim bu tip makina alıcaksan 1 den fazla alki diğerleri ötekinin yedek parçası olsun mantığını öğrendim
virax markasını sana ben önermiyorum.eğer gerçekten olta balıkcılığına gönül verdiysen iyi bir takım al yıllarca kullan.ben 1999 da d.a.m. quick atp 150 makina,d.a.m. spezıpower tele 100(300cm.) kamış almıştım gayet memnumum balıkta bazen arkadaşlarımda kullanıyor kalitesini anlıyorlar.çok pahalıda değiller,ama çok paran varsa daha kaliteli markalarda var.misinaya gelince 0.35 lik yine dam ın sazan lara özel misinaları var al kullan,ağırlık gittiğin göl veya akarsuya göre değişir o bölgede avlanan bir abi ye sor yardımcı olurlar