Yardım!!!

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında _korkmaz_ tarafından paylaşıldı.

1. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Okuma Epix v2 3.90 3parça ..-Filstar 3.60 3lb 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma power lıner 860 - Filstar carp Runner mg60
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Abilerim ben bir öğrenci olarak amatör avcıyımm.... Daha önce büyklerimle birçok ava gittim ama artık kendi basımın çağresine bakmak istiorum.. :) Aynalı sazan hayranıyım ve gittğim avlakta buna çok müsaitt.. olta takımı edinmek istiorum ama öğrenci olduğum için fiyatlar çok pahalı glior.. Sadece kamış 50ytl makina bi okadr.. tabi bu rakamlar bana uygun değil.. bana yardımcı olurmsnz takım seçim konusunda... 50 tl bi takıma verebilrimm... Benii yarı yolda bırakmayacak bi takım olsun isterimm.. Büyklerimn tecrübelerinden yararlanmak isterim.. Saygılar..

2. mustafa_0640

mustafa_0640 mustafa

daha yolun başındaysan kötü birşey alıpta kendini yarı yolda bırakma derim ben
    yap kendine kasnaklı takımlar bu aradada biriktir paranı güzel bişey al derim ben

3. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    eyw

çok gzel dedin hocam da 16 haziranda inş avlağımda alucam . ve hep aldğm büyk olur küçükleri salıorum.. mesela 3 kg lik aldm. Çok zorladıı ellerimn hasatını çıkardıı... Onun için kamış almaya karar verdimm... Yardmlara açığımm...!!!!

4. Metalist

Metalist Özkan

Öğrenciyim demişsiniz ama sanırım eğitim diliniz Türkçe değil.

5. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    arkadsmmm böyle güzel forumlarda tartışma olmasınn... Emin ol ki bu forumda ilk defa senn gibi biriisine rastladım ve lütfen milletin hitabıyla uğrasma bnm amacım sadece büyüklerimden yardım almak senn gibi yası büyük gösterip de küçük insanlardan değillll.. Lütfen birdaha mİlletin hitab ediş şekliyle uğrasmaaa saygılar büyüklerimee...

6. Metalist

Metalist Özkan

Birincisi ben senin arkadaşın değilim, İkincisi ise bak böyle bir kural var;

2. Forum Düzeni İle İlgili Kurallar

ç) Forum genelinde bilerek ve isteyerek yazılmış, Türk alfabesinde bulunmayan karakterlerin kullanıldığı mesajlar (yabancı dilde bir kelimeyi ifade etmek için kullanılanlar hariç) ve kelimelerin yine isteyerek yanlış yazıldığı mesajlar yönetim tarafından, Türkçe'yi korumak adına yasaklanmış olup, bu tip mesajlar sahibine haber verilmeksizin silinecektir

7. ergir

ergir ergir

burada hitap şekli önemlidir ve kurallarla belirtilmiştir.türkçeyi düzgün kullan.

8. point.shot

point.shot rıfat kayar

Favori Kamış:
    Spro Precision Hot Spin 210 cm 5-15 gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic 3000FI
    En İyi Avı:
    Anadolu Alası Gökkuşağı 63cm
    Gerekli uyarı özel mesaj yoluyla yönetim adına tarafımdan da arkadaşımıza yapılmıştır. İnşallah kendisi bu konudaki hassasiyetimizin farkına vararak davranacaktır.

Konunun normal seyrinde devamını diliyorum.

9. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Ben burada art niyetli birşey yapmadım.Hani sizler daha iyi bilirsiniz ki artık kelimeler daha kısaltılarak yazılıor ve bende bu hatalı davranısı ister istemez yapıyorum.. Alışkanlık diyelim buna. Ama sizde benim yanlışlığımı sahsıma saldırı nitelikte yapmasaydınız daha memnun olurdum.. Kusura bakmayın ben aniden fevri olarak kızıyorum yanlış bişey dediysem affola... Tekrar kusura bakmayınn...

10. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    yasir kardeşim, aslında yapılan uyarılar forumun genel yapısıyla alakalı ve seviyeyi korumak için yapılan şeyler. şahsına karşı yapılmış bir şey olarak algılama lütfen. heycanını anlıyorum. ama senden büyükler sana bir şey diyorlarsa bunu olgunlukla karşılayıp cevabını da ona göre vermen beklenen bir davranış biçimi olacaktır. aksi takdirde bir çok kişiyi karşında bulabilirsin. selametle kal.

11. mustafa_0640

mustafa_0640 mustafa

abiler sizlerin yaşları bizlerden oldukça büyük buna diyecek birşeyimiz tabiiki yok her şey saygı ve sevgi çerçevesinde olduğu sürece.buna alışkanlık diyelim şimdiki gençliğin bende dahil olmak üzere düştüğü müthiş bi yanlış demek daha doğru olur aslında.bu durumu sizin anlayışla karşılayacağınızı bizlerinde daha dikkatli olacağını ümit ediyorum.

yasir dostum makaralı olta ile büyük balık çekmenin zevkide bi başkadır birde alacağın 50 liralık bi olta snn işini tam anlamıyla görmez bunuda göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim.eğer ellerimi keserim diyorsan kendine kaliteli bi deri eldiven al atışlarda ve çekmelerde çok kolaylık sağlar.

12. TANGO40

TANGO40 haydar

Favori Kamış:
    Albastar Falcon (3270)
    Favori Makine:
    Remixon Falcon 35
    En İyi Avı:
    6 kg (107cm)
    Bende ustatların sözlerine katılıyorum bizerde kasnak oltalar ile büyüdük hatta 100 m lik bir poşet misinayı çok olsun diye 3 e böldük...
    ama yinede ben bir makinalı olta almak isitiyorum diyorsan ucuza alacağın, dirençli makina olarak " GOLDEN", ALBASTAR ACTİV", "ALBASTAR ATOM" , iki yıl kadar önce çıkan dayanıklığı konusunda makinayı denemedim ama çanakkalede kullanannlar memnun (denizde kullananları gördüm ve 70 lik makinasını kastediyorum) ALBASTAR BLUE(mavi) son makina dısındaki makinaları daha önceleri Kırklareli ilinde 8-10 kg lık balaklarda randıman aldık makinalar ucuz ama 80 olması direncini artırıyor bekleme takımlarda ullanabilirsin kamış onusunda aklıma gelen ocuz COBRA isimli bir kamış
    sana rast gele

13. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Abilerim çok sağolun.. Sizlerden daha çok öğreneceğim şeyler var. Saygısılık yaptıysam affola. Mustafa arkadasımın da dile getirdiği gibi gerçekten alışkanlıktan gelen bir yanlışlık bu. İnşallah bundan sonra daha dikkatli oluruM. Saygılar...

14. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Yasir konuyu tatlıya bağladığın için teşekkürler, İstanbul tarafına geliyor musun hiç? Gelirim dersen haberim olsun, ben böyle istekli bir kardeşime yardımcı olayım, kullanmadığım, ama senin 3-5 kiloluk sazanları çekecek takımlar var. :)

15. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    Abi bu yaz inan şehir dışına çıkmak istiyorum. Eğer davet edersen birgün gelmek isterim.. Bende seni beklerim abi. Seni benim gittiğim avlağıma götürmek isterim. Avlağı baya iyi tanıyorum buda baya bi işime yarıyor. Herzaman kapım açık abi cevabını bekliyorum..

Son düzenleme: 11 Mayıs 2010
  16. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Özel mesajını kontrol eder misin?