Arkadaşlar elimdeki River 2 Sea Buble pop ve buble walker modelleri ile yaptığım at çeklerde özellikle walker,Levrekler takip edip kıyıya yaklasınca vaz geciyorlar.Yavaşta olsam hızlıda olsam sonuç aynı ve ayrıca pop modeli youtube den de izlediğim kadarıyla çek dur çek dur yoluyla avlanıyorlar.Ben dur duğumda takibi bırakoyorlar(Bu duruşlar kısa sureli,devam ediyorum).Bu duruşlar kısa da olsa uzunda olsa sonuç aynı.Dostlar abiler bu işlemi yaparken kendimi gizliyorum.Yani goölge veya görüntüden dolayı ürkme olmamakta.Çıldırmak üzereyim.Nerede yanlış yapıyorum.Makinem ve kamışım uygun.E aksiyonlarda hatam olsa sanırım balık hiç takımaz peşine.(yada tehdit unsuru sanıp peşinden geliyor olabilir diyeceğim....
Arkadaşlar daha önce yazdığım gibi bu dönemler artık levreğin sahteyle avlanma sezonunun sonu dur bu sıralar ve bundan sonra önümüzdeki kışa kadar sahteye levrek geliceğini pek düşünmüyorum gelirsede tek tük ve şansına karanbole gelen levreklerdir bunlardanda sahteyle yakalanan levrek sezonunun devam ettiği manası çıkarılmamamlı artık önümüzdeki kışa sahteyde sadece levrek gelicek diye bir şart yok diğer yırtıcılarda gelebilir şansınız açık olsun denemeye devam