arkadaşlar merhabalar, at çek avında rapala max rap FB modeli ile hava aydınlanırken başarılı sonuçlar elde ettim, ancak hava kararırken defalarca denememe rağmen bir şey tutamadım bende fayu modelini almaya karar verdim, hatta sipariş ettim bile, ne dersiniz, bir fark olurmu? birde bunun yanında hoşuma gitti şu ürünüde aldım bunada bir yorum yaparsanız çok memnun olurum. teşekkürler. http://www.caglarav.com/pinfo.asp?pid=4156
Selam.Bende aynı bölgede avlanıyorum,daha çok tekneden sırtı ile,ama sağlığımdan dolayı kışın soğuk günlerinde tekne ile pek çıkamayacağım gibi gözüküyor,at-çek te silikon raglou ları şeffaf şamandıra ile denemeyi düşünüyorum,sırtıda çok iş yapıyor çünkü,siz hiç denediniz mi bu yöntemi bizim bölgede ? gece,max rap 13 cm modelinin FPGH ve FANC modelleri daha çok çok iş yapar gibime geliyor ama denemek lazım tabii ki Açtığınız Levrek ve Lüfer raporu içinde bu konudan kutlamış olayım,tebrikler :thumb:
merhabalar, tebrik için teşekkür ederim, inşallah bol bol tutarız kış boyunca silikon denedim dere ağızlarında, çeşitli iskelelerde, çok da tuttum ama hemen hemen hepsi 300 gr aşağısı levreklerdi ve hepsini de denize geri bırakmak zorunda kaldım, iri levrekler için rapala gerektiğine inanıyorum galiba şu aralar. fancy modeli yaklaşık 4 saat önce falan kayaya taktırıp koparttım tam beyaz olan modelide iş yapar gibi görünüyor geceleri..
silikonlar sırtı yöntemi ile de günü gününü tutmuyor,kimi zaman gün içinde 3-4 adet 35-40 cm üstü levrek alırken kimi zamanda o kadar levrek 20-25 cm altı olabiliyor,sonra denize geri,hele cumartesi günü 3 levrekten biri 12cm lik silikondan 2 cm daha büyüktü uleyn dedim yokmuydu anan baban yanında da sana engel olmadılar bu boyunla atladın silikona
fayu modelini gün aydınlanmaya başlayınca kullanmak lazım. gece ise fpgh ben genelde bunlarını kullanıyorum.
Fayu gece iyi iş yapar yanına fpgh yada gri hologramlı bir sahte ekleyin işinizi fazlasıyla görecektir.