arkadaşlar benim balzer marka olta makinem sürekli dağılıyor. temsili i resim ekledim.makineyi sarma kolu bağlantılı olduğu yerden çıkıyor. tekrar söküp takıyorum yine çıkıyor çözüm bulamadım. ne yapsam düzelir acaba? maddi durumumuz da elvermiyor 100-150 tl lik olta almaya lütfen bi çare bulun cyr
o kol oraya vidalı değilmi zaten? eger orada bir yatak onada kol vidalanmak suretiyle geçiyorsa nasıl çıkıyor ozaman yatağı bozulduki diş almıyor
Resim göremiyorum su an. Kolun karsisindaki vida gevsiyor yazinizdan anladigim kadari ile. eger öyle ise sag taraftan giren vidaya japon damlatip takin gevsemez.
bu işten anlayan bir yakınım daha bana japon damlatmamı tavsiye etti. eğer hiçbir çözüm bulamazsak son çare olarak dediğinizi yapacağım.
japon yapıştırıcı ile yapıştırdım vidasını da iyice sıktım. şimdilik herhangi bir sorun yok gibi görünüyor. umarım idare eder beni ilgilendiğiniz için teşekkürler.
Muhtemelen,Kolu karşıdan sıkıştıran vidanın içerisindeki pul dağılmıştır,geçen hafta aynı sorun benim shimano ultegra da olmuştu,pul atılıp çözülmüştü sorun. Sorun tekrarlar ise,Büyüksaat vakıflar çarşısın da Ercan Usta ( KAYA ) var,selamımı söylersen yardımcı olur. Rastgelsin.