benim size nacizane bi sorum olacaktı ben şu anada istanbuldayım güngörende buradan karşıya geçmeden yani bu yakadan kıyıdan istavirit yakalamak istiyorum benim sorum şu olacak yer çaparinin iğne no su ve rengi ve sabah erken balığın çıkacağı meraları semt isimleriyle söyleyeve tam olarak yerin mekanını söyliyebiilirseniz çok müşerref olurum şimdiden çok teşekkür ederim......... __________________
Osman şu an istavrit tutabileceğin en güzel yer boğaz tam olarak arnavutköyü geçince hisar var ona gelmeden mezarlık var mezarlığın tam karşısı bu iş için en uygun yer ve inan istavrit yapmadığı gün yok her saatte istavrit alabilrsin ama en güzeli sabah 5,30-11,00 arası ve akaşam 18,00-20,00 arası takım olarak ince 12 numara beyaz, mor ve koyu yeşil çapari al yanına bazen takım seçebiliyor ama en ideali yine siyah iyne ve koyu yeşil çapari umarım yardımcı olmuşumdur.
yeşilköyde çiroz plajının ucu da güzel balık yapıyo özellikle akşam gün batımına yakın 5-6 gibi orda olursan 2-3 saat boyunca güzel balık alırsın, balık çapariye kesince gitti sanma hava kararınca yemliyle devam et, açığa atmana da gerek yok, sahildeki ışıklar direk gören önü derin bi yer bul inan hemen önünden yemliyle bandır çıkar yaparak çapariden daha çok istavrit alırsın, arada azman istavritler de atlıyo haberin olsun
haydi arkadaşlar klavyenize kuvvet biraz daha tiyo verirseniz perşenbe sabahtan gidicem boş dönmek istemiyorum