Arkadaşlar zıpkını kurarken göğüs kısmım morarıyor acaba hatalı bir kurma yöntemimi uyguluyorum, yoksa zıpkını dayadığım yeri koruyacak bir aparat varda benmi kullanmıyorum?
Ahmet bey, Forumun zipkin avciligi bolumunu gecmise donuk tararsaniz bu koudaki bilgilere ulasabilirsiniz.
Elbiselerde bu bolümde koruma pedi mevcuttur. Genede zorlanıryorsan kaucuk v.b. terliklerin taban kısmını elbisenin göğüs kısmına monte et. Olmadı tüfeğin göğsüne dayadığın yerine yapıştır parçayı.
Gökhan arkadaşım verdiğin bilgiler için çok tşk. ederim gerçektende çok sıkıtı çektiğim bir konuydu.Ayrıca yazdıkların çok mantıklı geldi.Verdiğin bilgileri en kısa zamanda uygulamak istiyorum.
Merhaba Konuya çok vakıf değilim ama plastik terlikten parça kesilip konulabileceğini okumuştum bir yerlerde...
Slm Her nekadar bende yeni bir zıpkıncıysamda bu konuda bende sikayetciydim elbisenin göğsüne monte edilmiş plastik bir tampon bulunan yeni bir elbise aldım şikayetim yarı yarıya azaldı ancak zamanla o agrı acı tamamen kayboldu sanırım biraz da antreman gerektiren bir konu yani zıpkını kurarken dogru noktaya göğsün kaburganın tam ortasına yerleştirip konsantre olup fazla oyalanmadan hızla cekip centige takarak bu sorunu zaman içersinde tamamen kayboldugunu göreceksin