Yardımlarınızı bekliyorum.

Konu, 'Zıpkınla Balık Avcılığı' kısmında uydu0 tarafından paylaşıldı.

1. uydu0

uydu0 Ahmet

Arkadaşlar zıpkını kurarken göğüs kısmım morarıyor acaba hatalı bir kurma yöntemimi uyguluyorum, yoksa zıpkını dayadığım yeri koruyacak bir aparat varda benmi kullanmıyorum?

2. Zıpkıncı İbo

Zıpkıncı İbo İbrahim Can

Favori Kamış:
    Cressi, Mares, Tusa
    En İyi Avı:
    18 kg Akya
    Ahmet bey,

Forumun zipkin avciligi bolumunu gecmise donuk tararsaniz bu koudaki bilgilere ulasabilirsiniz.

3. gokhanekiz

gokhanekiz Gökhan Ekiz

Favori Kamış:
    Discovery 4.20 surf KaMIŞ
    Favori Makine:
    oKUMA
    En İyi Avı:
    yAYIN :) ne bileyim o zamanlar tartımız yoktu, kamışımız dahi yoktu çubuktan yapardık oltayı :)
    Elbiselerde bu bolümde koruma pedi mevcuttur. Genede zorlanıryorsan kaucuk v.b. terliklerin taban kısmını elbisenin göğüs kısmına monte et. :)
    Olmadı tüfeğin göğsüne dayadığın yerine yapıştır parçayı.

4. uydu0

uydu0 Ahmet

Gökhan arkadaşım verdiğin bilgiler için çok tşk. ederim gerçektende çok sıkıtı çektiğim bir konuydu.Ayrıca yazdıkların çok mantıklı geldi.Verdiğin bilgileri en kısa zamanda uygulamak istiyorum.

5. tarcan

tarcan ...

Favori Kamış:
    .
    Favori Makine:
    .
    En İyi Avı:
    Kefal 325 gram
    Merhaba

Konuya çok vakıf değilim ama plastik terlikten parça kesilip konulabileceğini okumuştum bir yerlerde...

6. eskibalikci

eskibalikci haydar

Favori Kamış:
    Sheskpare Kamış D.A.M makine
    Favori Makine:
    D.A.M
    En İyi Avı:
    18 Kilo Grida
    yavaş asılırsan acır tabi nefesini tut dengeli bi şekilde bütün gücünle asıl

7. naciarslan

naciarslan naci

En İyi Avı:
    5.5 kg aynalı sazan
    Slm Her nekadar bende yeni bir zıpkıncıysamda bu konuda bende sikayetciydim elbisenin göğsüne monte edilmiş plastik bir tampon bulunan yeni bir elbise aldım şikayetim yarı yarıya azaldı ancak zamanla o agrı acı tamamen kayboldu sanırım biraz da antreman gerektiren bir konu yani zıpkını kurarken dogru noktaya göğsün kaburganın tam ortasına yerleştirip konsantre olup fazla oyalanmadan hızla cekip centige takarak bu sorunu zaman içersinde tamamen kayboldugunu göreceksin