Temmuzun son haftası Yalova Armutlu Tatil köyüne gitmeyi planlıyorum. Daha önceki gidişlerimde tekneden istavrit ve mezgit almıştım. Bu sene daha farklı balıklar avlamak istiyorum. Bölgeyle ilgisi bilgisi olan üstadların yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler.
Aşağıya linkini eklediğim konu daha çok yeni bir konu, işinize yarar muhtemelen. Konu açmadan önce sitede arama yaparsanız, mükerrer konular açmamış oluruz. Arkadaşlarımız da aynı konuları tekrar tekrar açıklamak durumunda kalmazlar. Hassasiyetiniz için şimdiden teşekkür ederiz, keyifli paylaşımlar. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=32970&highlight=yalova+armutlu
Sayın modaratör, Sitenin arama fonksiyonu sanıyorum çalışmıyor, herhangi bir konu yazdığınız zaman alakalı alakasız konular karşımıza çıkıyor, konuların mükerrer açılmasının sebebi bence biraz da bu, Site içi arama iyileştirilebilirse arama kriterleri biraz daha fonksiyonel olursa bu kadar tekrar cevaplardan hepimiz kurtuluruz sanırım.
Evet arama motorunun hataları olduğu doğrudur ama bunun için bizim yapabileceğimiz bir şey yok ne yazık ki. Zira tamamen vbulletin ile alakalı bir konu bu. Kısacası belli başlı bir kaç şey dışında, arama fonksiyonlarında fazla bir değişiklik yapma şansımız yok. Bu arada, yukarıda linkini verdiğim konu için arama motoruna sadece yalova armutlu yazdım ve 3. konuydu. Arama motoru biraz sorunlu evet ama bizler de biraz üşengeciz galiba.
en azından hataların yönetimce de bilindiğini bilmek, ve bu konuda kendi kendinize de özeleştiri yaparak vermiş olduğunuz nazik cevabınız için teşekkür ederim.
Merhaba Alp Eren ben armutlu tatil köyünün etrafını tekneyle dolaşarak oranın diliyle bozburun denilen yere gittim. o zamn balık tutamamıştık ama sanıyorum oralarda çok güzel sarkoz, karagöz, isparoz, öksüz, levrek olur. benim sana tavsiyem; kadınlara özel plajın oradan dış kısma geç veya dışarıdan etrafını dolaş. o güzelim kayalıklardan açığa doğru at. belki bende temmuzun son haftası orada olurum. eğer gidersem özelden sana msj atarım. beraber av yaparız... Bereketli avlar... Raporunu bekliyoruz...
Bizler derken hepimizi kastetmiştim. Arama motorunu kullanma zahmetine katlanmayarak biraz üşengeçlik yapıyoruz demek istedim. Sanırım şimdi daha açık ve fakat ironiye kapalı bir açıklama oldu.
Arkadaşlar teşekkür ediyorum ilginize ama sanerin dediği doğru ben defalarca aratmama rağmen tüm av raporları çıkıyor ve işime yaramıyor. Yoksa tabi ki mükerrer iş yapmak istemeyiz.
Gelirseniz tabi ki birlikte de balığa çıkarız. Bu sene nasip olursa zodyak götürcem onun içinde açıkta denemeler yapmayı düşünüyorum. Güzel bi paylaşım olur sanırım beklerim. İşallah güzel raporlarla dönmeyi planlıyorum.
Armutlu Temmuz son hafta benim de ihlas armutluda olma ihtimalim var. Birlikte av yapmayı isterim. Herkese selam.