Sevgili abilerim ve arkadaşlarım bir konuda sizden yardım isteyecem bizler amator balıkçılar olup ankarada ve cevresinde avlanmak istiyoruz ve ayni zamanda kamp yapmak istiyoruz nereleri tavsiye edersiniz ? çanılı asartepe barajında şu an için avlanmak yasakmi bilginiz varmi şimdiden yardimlarınız için tşkr ederim
yardiminiz için tşkr ederim çanılı barajinda balık cikiyormu ve gitmeye degermi ayni zamnda kamp yapmak istiyoruzda
Son zamanlarda gitmedim ama avatarımdaki fotoğraf Çanıllıdan çadır kuracaksanız bence uygundur problem olmaz.
ben 2 senedir gitmiyorum Çanıllı'ya.. şehre nispeten yakın olduğu için; boyutuna göre, özellikle hafta sonları fazla yüklenilen bir baraj... yer kapma sıkıntısı oluyor..
gecen hafta orda idim. muhabbet için gidiyorsanız sorun yok. ama balık henuz vurmuyor bilginize. surkılere uygun her şeyi denedik. sonuç iç açıcı deyil. bilginize saygılar.
erkin hocam, ankaranın yakınında olduğu için ziyaretçisi bol olan bir baraj çanıllı.. 6-7 saat at çek yaparsanız şansınız varsa %50 ihtimalle belki bir turna tutabilirsiniz... geçen hafta orda idim ..cumartesi olmasına rağmen kıyıda boş yer neredeyse yok gibiydi.. tavsiye etmek hocam.. köprüköy kapulukaya uzak olmasına rağmen tavsiye ederim..
Çanıllı'ya 1-2 sene önce gittim sabahın erken saatleri olmasına rağmen 10 küsür bot vardı barajda, kıyılar komple doluydu. Zaten balık da yakalayamamıştık, ama yakalayan birisini görmüştüm (turna 40 cm civarı idi, fazla büyük değildi). Bence balık için gidecekseniz hiç gitmeyin..
peki nereyi onerirsiniz bide acikcasi yolu duzgun olan bi yer gerekiyor ? ankara cevresi olursa 100 150 km hem balik hemde kamp tarzinda?