YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR... BSGM TARAFINDAN HAZIRLANAN YENİ SU ÜRÜNLERİ KANUNU TASARISI TASLAĞI GÖRÜŞLERE AÇILMIŞTIR..SON GÜN 2 ARALIK 2013 TÜR. Değerli arkadaşlar, BSGM tarafından hazırlanan yeni SU ÜRÜNLERİ KANUNU TASARISI taslağı BSGM resmi web sitesinde görüşlere açılmış olup son gün 02 Aralık 2013 tür. Üyesi olduğum Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği min titizlikle takip ettiği bu konu hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız dernek yönetimime iletip dernek olarak bildirilecek görüşler arasına eklenilmesini sağlayacağım. Dileyenler BSGM nün resmi sayfasında yer alan aşağıdaki linkten de Müdürlüğe görüşlerini bildirebilirler. Hepimizi yakından alakadar eden hazırlanacak olan bu yeni kanun ile ilgili olarak görüşlerimizi bildirme süremiz bir hayli azdır. Dikkate alınmasını rica ediyor, saygılarımı sunuyorum. Rastgele.. http://www.tarim.gov.tr/BSGM/Sayfala...urular&refI d
****OLTACILAR DİKKAT**** YARIN ÇOK GEÇ OLABİLİR... BSGM TARAFINDAN HAZIRLANAN YENİ “SU ÜRÜNLERİ KANUNU TASARISI” TASLAĞI GÖRÜŞLERE AÇILMIŞTIR..SON GÜN 2 ARALIK 2013 TÜR. Değerli arkadaşlar, BSGM tarafından hazırlanan yeni “SU ÜRÜNLERİ KANUNU TASARISI” taslağı BSGM resmi web sitesinde görüşlere açılmış olup son gün 02 Aralık 2013’ tür. Üyesi olduğum Doğa ve Çevre Dostu Amatör Oltacılar Derneği’ min titizlikle takip ettiği bu konu hakkındaki görüşlerinizi yazarsanız dernek yönetimime iletip dernek olarak bildirilecek görüşler arasına eklenilmesini sağlayacağım. Dileyenler BSGM’ nün resmi sayfasında yer alan aşağıdaki linkten de Müdürlüğe görüşlerini bildirebilirler. Hepimizi yakından alakadar eden hazırlanacak olan bu yeni kanun ile ilgili olarak görüşlerimizi bildirme süremiz bir hayli azdır. Dikkate alınmasını rica ediyor, saygılarımı sunuyorum. Rastgele.. http://www.tarim.gov.tr/BSGM/Sayfala...urular&refI d 06TK06 şuan çevrimiçi Mesajı Moderatöre bildir
Avlakların kara avı gibi kayıt kontrol, gözetim altında tutulması sürdürülebilir balıkçılık için çok geç kalmış uygulamalar bence...
Evet Baybora daha bir çok yapılması gereken var bunun için tasarı şu anda görüş ve yorumlara açık tutuldu.. Biz Amatörler olarak düşünce ve görüşlerimizi yazmamızda fayda var ..