5 kişilil grubumuzla yarın saat 14,00 sularında çubukluda olacağız katılmak isteyen arkadaşları bekleriz.
PAZAR günü ordaydım burun kısmı çok verimli 125 gr kurşun yeşil çapari kullanılıyor.İstavrit e doyarsınız limit dışına çıkmayın.. RASGELE..
Yarın balık daha sonrada ankaraya gideceğim için malum bayrama girdik ziyaret felan derken artık av raporunu haftaya salı sizinle paylaşacağım acaba çaparinin altına yemli takımı bağlasam çinekop tutabilirmiyiz.
Evet kesinlikle, mantarını çıkararak yemli takım takmanı tavsiye ederim, yüzünü kara çıkarmaz, hatta yanına her ihtimale karşı çinekop çaparisi de almanı tavsiye ederim, geçtiğimiz pazar bende Çubuklu açıklarında tekne ile avlandım İstavrit yoğun ara ara da çinekop geliyor
bugün 3,5 gibi oralardaydım istavrit yoktu tektük alan vardı,tabi kısmet, bigün olur bigün olmaz yarın olmaz kimse diyemez,sizlere rastgele.
bügün saat 10 00 dan 15 00 akadar ordaydım 3,5-4 kilo kadar aldım akıntı çok 140gr kurşun bulundurmanızı tavsiye ederim
ben çubukludan geldim 2 arkadaş 8 kilo istavrit bir tane zargana yakaladık. çok güzel bir çapari aldın cengiz balıkçılıktan ama dönüşte gittimizde kalmamışrı 15 iğneli bir takım mavi simli yeşil organize çapari. kurşun 150 atıyordum ama takımı 5 atıştan sonra koparıınca 130 a düşürdüm. güzel balık yaptı fakat saat 14:00 dan sonra denizin mazot olması tadları kaçırdı akşam dönüşte komle makinadaki misinayı değiştirdim simsiyah oldu çünkü...
İbo bitişlerin adamıdır: Gün biter, gelir. Balık biter, balığa gider. Ekmek biter, fırına gider. Kapı kapanır, koğuşa gelir. Söz biter, söze gelir.