sabah erkenden galataya gıtmeyı dusunuyorum ne cıkıyor son zamanlarda takımları hazır almayı dusunuyorum hangı takımlar lazım olur ızmarıt ıstavrıt palamut cıkıyormus gelırken takımsız kalmayalalım.. tesekkurler
istanbulda degilim ama bence istavrit ve palamut icin capari alabilirsin vede izmarit icin hazır oltalar var
zordur ya avlak yakın olması lazım yada birisinin götürmesi lazım dayımın yazlıgı var denize 0 hergün av yapıyorum
ben hic o balıkları tutmadım da internette bakmıstım avcılıgına.o 0 km yazlıgın orda ahtapotlar var zaten.balıkta varda ahtapot daha bi güzel.
Madem sahurdan sonra gidip uykusuz kalacazsınınz bi ton eziyet.. Hazır takımla uğraşmayın derim..Hem 3-5 fırsatçıya mahal vermeyin hemde daha iyi verim alın derim ben ..Ama illahada gidecekseniz.Palamut çıktığını duydum.
saol ama haklısın ama mahzeme olmayınca olmuyor takım olarak gıderken ne alayım madem fırsatcılara ıs dusmesın dıyorsun baglamasını bılıyorum az cok
Selamlar; Galatada gündüz kıbrıs sarmayla kefal - 3 lü yemli takımla + karides ve ya midye ile izmarit alabilirsin. izmarit gecede devam ediyor. rastgele.
Geçen oradaydık .Palamutun P si yoktu valla .. Palamut boğazda en güzel çubukluda çıkıyor .. Ama izmarit 7 24 .)
cekerım maltapede hıc balık yok kadıkoyde 3 5 tane ıstavrıt ıftar ezan okunur okunmaz baslıyordu gelincıklerıde yemıyorum ( sıkıldım benım gelısımde zehır olur oralarda ama kısmet gecen sene gıttım atm nın orada tutuyordum balıklar posette araba gelır balıkları posette ezer kedı gelır saldırır ne gundu ya eve lastık kokan balıklarla donmustum kılom kadar salladıgım kursunlarıda saymıyorum )
Bugün sabah 05:30 da galatada oltamı attım denize. Ve hiç birşey yoktu. 05:30 dan 11:00 e kadar şansımı denedim ancak 4-5 tane istavrit geldi. Köprüde hiç kimse balık tutamıyordu. Saat 09:00 gibi dört tane yunus göründü. Onun için bizde tutamadık. YUNUSLAR köprünün buğaz tarafına doğru köprüden 40-50 metre uzaklıkta dalıp çıkıyorlardı. Yani anlıyacağınız bugün galata çok durgundu. bu durgunluğun sebebide çok çok büyük ihtimalle yunuslar oldu. Teşekkürler...