yarın 23 nisan tatilini fırsat bilerek uzun süre sonra balık avına cıkmayı düsünüyorum.aklımda galata köprüsü yada samatya sahili var.hangisini tavsiye edersiniz ve ona göre ne tutabilirim ne takım ne yem götürmeliyim?bilgilendirirseniz sevinirim.simdiden çok tesekkürler ilgi gösterenler için.
Yakınsa şayet saat 15:00 dan sonra samatya uygun, hava kararana kadar tutarsın balığını. En azından kalabalıkla boğuşup sinir stres sahibi olmadan güzel bir av günü geçirmiş olursun.
Biz de sirkeci team olarak 3 günlük bir sürek avı planladık, tüm hazırlıklarımız tamam, istavrit ve hamsiler bizi bekliyor.
Samatyada şu sıra birşey çıkıyormu daha erken değilmi acaba. Ben 23 nisanda çalısanlardanım haftasonu Yenikapı dalgakıranı yoklamayı düşünüyorum bilgisi olan varmı acaba?
Yenikapı dalgakıranı akşam saatlerinde bir yoklayın, kaya kurdu kullanırsanız orası süprizlere oldukça açık bir yerdir.
Samatayada istavrit başladı. Eğer kurt yada teke temin edebilirseniz akşam istavritten sonra eşkina yakalamanız kuvvetle muhtemel.
Yenikapıyı çok iyi biliyorum devamlı avlağımız orası ama net bilgim yok bu sene varmı birşey, eşkina yoklaması yapmak gerek,ama handikapları çok olan bir avlak Dalgakıran olduğu için dengesiz kayalık yapısı Özellikle gece tekinsiz bir yer olması Artık araba girmiyor olması Fakat bunların hepsininde üstesinden gelen balığın verimli olması cezbedici yönüdür.Bilen bilir. Biz hersene olduğu gibi bu senede mayısın ikinci haftasını bekliyoruz menekşe izmaritler için.