seneler sonra kunduya gidicem pek birşey cıkmıyor diyorlar ama bakacaz, ana hedef eşşek mırmırı ve domuz balığı bu domuz balığı hangi yeme çok atlar ve ne kadar derinliklerde bulunur barınır kendimi hazırlıyorum şimdiden yarın eli boş gelirsem bootla acılcam gene sınırlenıp herseyi rafa kaldırmayı düşünüyorum bakalım. rapor için güzel bir av yaparım insallah ... boru kurdu bulurum insallah balıkcılarda sanmıyorum varmı ama ? herkeze rastgele üstadlar .... levrek yakalarsam off diyorum değmeyin keyfime 2 tane sahtem var sırf levrek için ama varmı idk hiç bilmiyorum bakacaz artık
murat kardeş dün akşam kundudaydım!! sana bol sanş dilerim fazla ümitlenme derim ben!! bol kefal var, levrek dersen süpriz olur ancak!!!!!
yav yeni spinle levrek tutmak için balıkçılığa başlıcaz. acaba hiç başlamasakmı. nerde bu levrekler...
aynen abi ümitlenmiyorum ama şanşlıyımdır kardeşimle gidicem bakalım, nasib balık ciddi derecede az ne cıkarsa bahtımıza artık
dünyayı gezersen tutarsın yada ara ara giderek 1-2 ayda belki yok gözüm tutan olsa duyuyoruz zaten cevre genişte yok
Rastgele diyelim simdiden... Kunduda hala mırmırlar cıkmamıs piyasaya... Gecen haftadan denemeler bos cıktı. Insallah sen kırarsın seytanın bacagını... Boru kurdu konusunda İl saglik mudurlugunun ordaki Fiyord Balıkta bulursun... Dun mesaj atmisti Renan Abi taze kurt,sulunez geldi diye... Ben de bir aksilik olmazsa Bogazak' tan acılıcam... Bol sans kardes...
sağol hocam dediğin il saglık müdürlüğü konyaaltında değilmi hocam larada bir yerde yokmu sülünez boru kurdu satan ofo otelinin karsısındaki mazemeciler satıyordu yanlıs hatırlamıyorsam
gittim geldim sonuç kupkuru bir deniz ve hiç bişey yok fare balondan başka kundu değil fizanada gitsembalık cıkmıyor bu ara antalyada cozemedim mazemleri yarın temızleyecem hepsini kaldırıcam gözümün önünden artık.
:thumb: aynen öyle 2 gündür balıktayım cacık bişi yok, yarın botla acılacaz sonra mardanın oraya gidicem ölü sezon farmlıyoruz ama bişi yok abi ise girsem hemen alcamda giremedim