Merhaba arkadaşlar, İş güçten sadece haftasonu fırsat bulabiliyorum. Sezounu yaran sabaha karşı, 04:00 - 05:00 gibi açmayı planlıyorum, öğlene kadar zamanım var. reeling Surf takım ve rapala ile yapmayı planladığımız av için yer/mekan tavsiyelerinizi alabilir miyim? Bir kaç rapor anca geldi sanıyorum bu sezon. Açılışı daha verimli yapmak adına tavsiylerinize ihtiyacım var. Şimdiden teşekkürler.
bence hiç gitmeyin. aralıksız 1 haftadır boğazdayım 2-3 vuruştan başka bişey yok. şu anda zaman kaybı. 10 gün sonraya anca
Merhaba, teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Hangi saatler arasında ve nereleri tercih ettiniz? Ev ahalisinden bize kalan tek zaman cumartesi sabah oldu en kötü bir açma germe yapmaya gidesim var. Dişli dışında birşeyler varmıydı? gözünüze çarpan birşey oldu mu hiç?
Uyarılara rağmen Cumartesi 06:50 de tarabya taraflarında oltamı suyla buluşturdum 2 saatden fazla dinlenerek denemeler yaptım. Skoru çok yüksek biri olmadığım için kendi skorumu baz almayacağım. Diğer balıkçılarda spor amaçlı denemeler yaptılar. Dişliden eser yoktu. Herkesin rastladığı o yaşlı amcalar yine kraçalara kovalara alıyordu. Daha sonra diğer olası meralarda biraz dolaştım. Herhangi bir hareket yoktu. Oltamızda oluşan bir problemi gidermek için Üsküdar tarafına geçtik orada da sahne aynıydı, dişli kayıptı. Ancak asansör denen sistem ile canlı zargana ile lüfer denemeleri yapan bir grup vardı. Dün(Cuma) aldıklarını söylediler ancak yarım saatten fazla orada vakit geçirdik bir hareket yoktu. Cumartesi izlenimlerim bu şekilde. İyi haftalar diliyorum.
Günaydın.. teşekkürLer vermiş oLduğun rapordan ötürü, en kısa zamanda bereketLi avLara imza atacagını hissediyorum rastgeLe kardeşim
Çok teşekkür ederim. Bu sene hem hazırlıklarımı daha bilimsel ve paylaşılan tecrübelere göre yapacağım hem de kıyıdaki süremi arttırmaya çalışacağım. Umarım balık fotoları olan bir raporu da paylaşmak nasip olur.