Yarın sabah dişli denemeleri

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında alperderya tarafından paylaşıldı.

1. alperderya

alperderya Alper

Favori Kamış:
    Okuma Helios 270cm 20-50gr
    Favori Makine:
    Okuma RTX-40
    En İyi Avı:
    25 cm Sarikanat
    Merhaba arkadaşlar,

İş güçten sadece haftasonu fırsat bulabiliyorum. Sezounu yaran sabaha karşı, 04:00 - 05:00 gibi açmayı planlıyorum, öğlene kadar zamanım var. reeling
    Surf takım ve rapala ile yapmayı planladığımız av için yer/mekan tavsiyelerinizi alabilir miyim? Bir kaç rapor anca geldi sanıyorum bu sezon. Açılışı daha verimli yapmak adına tavsiylerinize ihtiyacım var.
    Şimdiden teşekkürler.

2. casper73

casper73 bahri

Favori Kamış:
    Shimano nexave te surf 170gr.
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 5500 xsb,Shimano alivio 4000rb,protackle harbor 5500,ryobi ecusima
    bence hiç gitmeyin. aralıksız 1 haftadır boğazdayım 2-3 vuruştan başka bişey yok. şu anda zaman kaybı. 10 gün sonraya anca

3. alperderya

alperderya Alper

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma RTX-40
    En İyi Avı:
    25 cm Sarikanat
    Merhaba,
    teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Hangi saatler arasında ve nereleri tercih ettiniz?
    Ev ahalisinden bize kalan tek zaman cumartesi sabah oldu :) en kötü bir açma germe yapmaya gidesim var.
    Dişli dışında birşeyler varmıydı? gözünüze çarpan birşey oldu mu hiç?

4. alperderya

alperderya Alper

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma RTX-40
    En İyi Avı:
    25 cm Sarikanat
    Uyarılara rağmen Cumartesi 06:50 de tarabya taraflarında oltamı suyla buluşturdum :) 2 saatden fazla dinlenerek denemeler yaptım. Skoru çok yüksek biri olmadığım için kendi skorumu baz almayacağım. Diğer balıkçılarda spor amaçlı denemeler yaptılar. Dişliden eser yoktu. Herkesin rastladığı o yaşlı amcalar yine kraçalara kovalara alıyordu. Daha sonra diğer olası meralarda biraz dolaştım. Herhangi bir hareket yoktu. Oltamızda oluşan bir problemi gidermek için Üsküdar tarafına geçtik orada da sahne aynıydı, dişli kayıptı. Ancak asansör denen sistem ile canlı zargana ile lüfer denemeleri yapan bir grup vardı. Dün(Cuma) aldıklarını söylediler ancak yarım saatten fazla orada vakit geçirdik bir hareket yoktu.
    Cumartesi izlenimlerim bu şekilde.
    İyi haftalar diliyorum.

5. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    Günaydın.. teşekkürLer vermiş oLduğun rapordan ötürü, en kısa zamanda bereketLi avLara imza atacagını hissediyorum rastgeLe kardeşim

6. alperderya

alperderya Alper

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    Okuma RTX-40
    En İyi Avı:
    25 cm Sarikanat
    Çok teşekkür ederim. Bu sene hem hazırlıklarımı daha bilimsel ve paylaşılan tecrübelere göre yapacağım hem de kıyıdaki süremi arttırmaya çalışacağım. Umarım balık fotoları olan bir raporu da paylaşmak nasip olur.