Yasa dışı balık satışlarına son! Lütfen İmzalayın. Yasa dışı balık satışlarına denetim geldiğinde yasa dışı balıklar tutulmayacaktır. Sularımız eski günlerine dönsün diyorsak imza kampanyasına destek vermeliyiz...
Arkadaşlar çok sağ olun! Bu kampanya denizlerimizin korunması için verdiğimiz mücadelenin en önemli parçasıdır. Periyodik olarak uyguladığımız imza kampanyaları, sorumluları talepler doğrultusunda yeni kararlar almaya zorluyor. Denizlerimizin sahipsiz olmadığını göstermek adına. Bu kampanyayı ulaşabildiğimiz her yere taşıyalım. Gönüllü çalışma özgürlüğünü ve mutluluğunu benimle birlikte doyasıya yaşamanız dileği ile selamlar...
Yok arkadaş bizim millete ot gibi israil sazanını dayayacaksın ondan sonra arasın dursun palamutu hamsiyi, 3 saat önce link ile beraber ,güzel bir açıklama ile facebook'ta paylaştım 800 arkadaşımdan 1 tanesi imza kampanyasına dahil olmuş... bizim millete herşey müstahak..
Sevgili kardeşim Duyarlılığın için teşekkür ederim. Bu vurdumduymazlık seni küstürmesin, yoksa meydan başkalarına kalır Azimle devam. İMZANI ÇAK RAHATINA BAK!!! İçin rahat olsun... Selamlar...
İmzaladım,http://www.dostbalikcilar.com/vi***opic.php?t=3514 kendi sitemizde de başlığını açtım.Teşekkürler..
Duyarlılığınız için teşekkür ederim -Sanalbalıkçı- mümkünse okuyan her arkadaşımız bu bildiriyi ülkemiz adına paylaşsın... Saygılar...
Girişiminiz için teşekkürler.:thumb: İlk önce çocuğun adına imzaladım ve ne yazık ki 2. imza için kendi adıma imzalayamadım. cyrr Hani uyanığız ya.
Talip Bey dun sizin mesajiniza binaen imzaladim.Sormak istedigim Yakup Ogretmenimle sizin acmis olduguuz konularda bahsettiginiz ayni imza kampanyasimidir?Cunku simdi supheye dustum.
Sağlık olsun Selamlar... İmza için teşekkür ederim Hüseyin Bey. Evet aynı imza Yakup Hocayla koordineli çalışıyoruz, ne kadar çok duyuru o kadar fazla imza Selamlar... Evet abim baktın mantıklı "İmzanı Çak Rahatına Bak" Selamlar... Eline sağlık selamlar...
Şu an itibari ilen (yazıyı yazdığım saat) bu sitede misafir ve kayıtlı 1701 kişi vardı ama ne yazıkki böyle durumlarda biraz duyarsızız. Bence imza sayısı binleri geçmeli idi .
Ufuk ve Cem kardeşim duyarlılığınız için teşekkür ederim. Konu güncellenmeli. İmzaların önemini iyi anlatamadık herhalde; Bir imza en az bir kamyon yavru balığın kurtulması demektir! Mümkün olsa sabaha kadar tekrar tekrar imzalayabilsek!!!
Çağrıyı destekleyen Paydaş sayısı gelbalder ile birlikte 38 e, İmza sayısı 1223 e ulaşmıştır Destekleyen herkese teşekkürler. İmza linki en alttadır. ÇAĞRI PAYDAŞLARI SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİ (Katılım sırasıyla) 1. SS. Küçükyalı Su Ürünleri Kooperatifi 2. SUDAK (Isparta Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği) 3. Oltacı Dergisi 4. Merkoder - Mersin Balıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği 5. Sinop AKUILA Su Sporları Kulübü 6. Mavi Kilikya Derneği (MAKİDER) 7. Yakakent Yelken Amatör Denizcilik Gençlik ve Spor Kulübü 8. Balık Tutkunları Sportif Olta Balıkçıları ve Doğal Hayatı Koruma Kulübü Derneği 9. SÜMDER Su Ürünleri Mühendisleri Derneği 10. GreenPeace Akdeniz 11. WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) 12. SS. Kastamonu İli Cide İlçesi Su ürünleri Kooperatifi 13. Bafra Amatör Oltacılar Derneği 14. SS. Bitez Beldesi Su Ürünleri Kooperatifi 15. SS. Gerze Su Ürünleri Kooperatifi 16. Amatör SAD Amatör Su Atı Avcıları Derneği 17. Balıkçılığı Koruma ve Geliştirme Derneği (BKGD) 18. Gaziantep Sportif Olta Balıkçılığı ve Su Hayatını Koruma Derneği 19, ESABDER (Eskişehir Sportif ve Amatör Olta Balıkçılığı ve Doğal Hayatı Koruma Derneği) FORUMLAR ve TOPLULUKLAR (Katılım sırasıyla) 1. “Amatör Balıkçılık ve Balık Dostları Platformu” 2. “Balık Avı Net” Amatör Balıkçılık Forumu 3. “Balıktayız” Amatör Balıkçılık Forumu 4. “Usta Balıkçıyız” Amatör ve Sportif Balıkçılık Forumu 5. “Balık Peşinde” Amatör ve Sportif Balıkçılık Forumu 6. “OltaMisina” Amatör ve Sportif Balıkçılık Forumu 7. “vBulletin Destek Türkçe Yardım Platformu” 8. Amatör ve Sportif Balıkçılık Platformu 9. “Çanakkale Kıyı Balıkçıları & Doğal Yaşamı Koruma Topluluğu” 10. “Dost Balıkçılar” Samsun yerel amatör balıkçılık forumu, 11. “Zıpkıncı Su Altıve Amatör Balıkçılık Forumu” 12. “Amatör Balıkçılık & Balık Avı Forum” 13. “Türk Balık Avı Forum” 14. “CarpTR Forum” 15. “Balıkçı Adası Forum” 16. “Amatör Olta Balıkçılığı ve Balık Tutma Teknikleri Forum” 17. “Amatör Balıkavı Forum” 18. "Aquapena Su Ürünleri Balıkçılık Bilgi Paylaşım Platformu" Yasadişi Balik Ticaretine Son ! Belediyeler Ve Mühendisler Göreve