Arkadaşlar 15 Mart -15 Haziran arası yasak olmasından ötürü bir hafta öncesinden hava şartları ne olursa olsun pazar günü için balığa gidip kapanış yapmaya karar verdim. Hanımdanda gerekli izinleri aldıktan sonra :d malzemelerimi gözden geçirip eksik gedik ne varsa herşeyi ayarladım ve cumartesi gecesi saat 02:00 sularında hanım uyuduktan sonra gizlice mutfağa giderek hamur hazirlayıp kanıtları temizledim. Hanım bilse balıklar için hamur yoğurup uğraştığımı hapı yutarız neyse herşeyi hazirlayip sabah çıktım yola .Yolda ilerledikçe bir şeyi farkettim her tarafta kar vardı . Yolda avlağa giderken bir kaç fotoğraf çektim bu arada. Daha sonra avlağa ulaşıp ilk oltamı atmıştım ki pat diye jandarma geldi ve balık tutmanın yasak olduğunu söyledi bende sürekli buraya geldiğimi ve yasağın 15 mart-15 haziran arası olduğunu söyledim ve başladı bir tartışma . jandarma 10 mart diyor , ben ise 15 mart . Jandarma eline bir kitapçık aldı ve aramaya başladı. bende cep telefonu ile internete bağlanıp sirküyü gösterdim sonuç olarak kabullenmek zorunda kaldı ve iyi tamam diyerek bölgeyi terk etti. telefonla internete bağlanmak aklıma gelmese beni sıkıştırıp toplanmamı isteyecekti. bu yüzden herkesin yanında sirküyü taşıması yararına olacaktır. Bunuda tecrübe etmiş olduk. Sonuç her hangi bir şey tutamadım ama tuttuğum avlağın resimlerini koyuyorum . Hiç bir şey tutamasam bile orda olup o manzarayı yaşamak bile beni yeterince tatmin etmiştir.
Merak işte Mustafa balık tutamasanda farketmez zaten balığa gidene kadar hazırlıklarımız,hayallerimiz yeterli adrenalin patlaması yaşatıyor bizlere geri kalanı da bir iki balıkla olayı taçlandırmak o da olsada olmasada bizim gibi amatör balıkçılar balığa et için gitmediğinden dolayı pek önemi yok.Güzel resimler eşliğinde hikayeni bizlerle paylaştığın için teşekkürler
çok Güzel Bir Manzara Ve Doğal Bir Ortam Balik Falan Hikaye Zaten,bizde Pazar Günü Göle Gittik Ama Nafile Tek Vuruş Dahi Alamadan Geri Döndük Nasip Artik Sezon Kapandi Sayilir,yarin Son,bundan Sonra Turna Zamani Nasipse Turna Tutacağiz Hayirlisi Ile Herkese Bol Avlar.
Paylasim icin cok cok tesekkurler. Ozellikle 4.fotograf inanilmaz guzel.Insan alip goturuyor... Gonlundeki avlara rastgele...
abi baslıga gezimiz desen balık avım yerine daha iyi olurdu balık arıyorum deminden beri valla ayak izi var birinde balık sandım ama süper gerçekden balık hikaye olmuş bencede teşekkürler paylassım için
Kusura bakma Melih kardeşim ama konuyu ben açmadım dikkat edersen mcprotez Mustafa kardeşim açmış konuyu zira uzun bir süredir Türkiyeye giriş de yapmadım daha,paylaşım için ona teşekkür etmek daha doğru olur
Teşekkürler Mustafa kardeş. Sazan olmasa da günü doyasıya yaşamışsın, turna avlarında rastgele şimdiden. Selamlar.
Senin de dediğin gibi Mustafa Balık olmasa da manzara muthiş..BU virax mantar sap 3.60 lık sanırım dolgu uclu aynından bendede var memnun musun kamıştan Mustafa Bey?
Mehmet bey kullandığım kamış Virax Long Ranger 3.90 lık 300gr atarlı Mantar sap kamış. Aldığım bu kamıştan çok ama çok memnunum . at çek için ideal değil biraz ağar ama beklemeli avlar için gözü kapalı alınır derim.
Haklısınız Bende de 3.60 Long Ranger var o bile çok ağır geçen aldığım okuma lonbow 65 le guzel ikili oldular..Avınız daim olsun efendim..
gerçekten bravo işte benim için gerçek avcılık bu amaç balık tutmak olmamalı o doğayı o manzarayı yaşamak hissetmek tabi arada bi iki zil sesi duymakta bi ayrı güzellik gerçekten çok güzel kareler belliki çok keyifli bir av olmuş avlarınız daim olması dileği ile....