Merhaba abilerim az kaldı az ! Tam 3 günüm kaldı pazar günü olacak olan sbsden ertesi gün sonra yani ayın 23 ünde sabahın ilk saatlerinde uçakla Fethiye'ye gidiyorum Babamla konuştum bugün telefonda ( Annem babam ayrı babam Fethiye'de yaşıyor.. ) balıkçılardan duymuş kuzu akını başlamış şu aralar kuzu bol çıkıyormuş Fethiye'de..Merayıda biliyoruz ezberledim her yaz Fethiye'deyim tabii Namık abi beklerim kuzu avına hep beraber çıkarız gerçi 5-10 kiloluk kuzular senin dişinin kovuğunu doldurmaz ama neyseee Herkesi beklerim yolu düşen olursa mesaj atabilir Zaman olduğu süre tekneyle olmadığı sürece %100 balık tutulan meraya gideriz..Bekle beni avus..bekle beni belç.. bekle beni frans... ıı bekle beni FETHİYE ! Saygılar,rastgele ..
Off çok heyecanlıyım bu günde bitti yarın SBS sınavı olacak yarım saat sonra uyuyacağım sabah dinç kalkmak için Allah izin verirse en yakın zamanda raporlarım sizlerle abilerim.. Rastgele
Sağol Fatih abi .. Yolun düşerse mutlaka beklerim .. Sbs sınavım çok güzel geçti az yanlışım var babam bana ödül olarak yarın kuzu avına çıkaracak Çok mutluyum olley
Anıl kardeşim, Ayrıntılı,resimli raporlarını bekliyorum. Ağustos 11 gibi kısmet ise 4-5 günlüğüne kaçacağım fethiye'ye kıyından avlanmaya çalışacağız.
fethiye detekneden balik avi konusunda yardimci olabilecek var mi?özellikle kilic avi konusunda.tesekkürler
fethiye anil kardes ben fethiyeliyim 4 65 teknem var balik hastaligimiz var bizimde katilmak istersen msj atabilirsin