En son alabalık peşine düştüğümüzde yollara düşmüştük bu sevda için yarımada yollarına ve yine bursa aktarmalı bandırma yolculuğumuz ve kısmetimize düşecek olanlara ulaşmak için yine asfaltta lastiğin hasret dolu muhabbetlerini dinleye dinleye vardık dostlarımıza abilerimize ... benim kurtlar olmuş kobra zaten duramıyorum planladığım saatin 3 saat öncesinde bursaya vardım irfan abinin güzellik uykusunu bölmemek için bir mesaj attım -abi ben çorbacıdayım ! ardından çalan telefonla kendime geldim -yau hidirrr nerdesin sen uyuyamadım ben kurtlar durmadı ! daha sonra hemen çorba içip hesabı ödeyip irfan abiyi ve malzemelerini alıp bandırmaya vardık takımlarımızı hazırladık semaveri çayı kahvaltıyıda hazır ettikten sonra mustafa abininde gelmesiyle curcuna başladı üstüne bülent abide eklendi şamatayı bilen bilir ben sülünez gördümde böylesini görmedim bildiğin jumboo sülünez bi ara mangala atmayı aklımdan geçirmedim değil kısmetimize ufaklıklar geldi büyükler geldi yiyeceğimiz yemeceğimiz geldi ama en güzeli mustafa abi bülent abi ve irfan abiyle avda olmaktı bir dahaki avımız sanırım uzak bir tarihte olmayacak ... bundan sonraki konu başlıklarımızda belli yatcaz kalkcaz hooop livardayız ! herkese her daim raastgele :Br [/url] resim yükleme servisi[/IMG] [/url] resim yükleme servisi[/IMG] [YOUTUBE]a85owhKwLio&feature[/YOUTUBE] [YOUTUBE]vr7s9UGfOEQ&feature[/YOUTUBE][/QUOTE]
mustafa tebrikler, daha önce bu raporları başka sitede gördüğümü hatırlar gibiyim. paylaşım için teşekkürler avların daim olsun. üyeliğinde hayırlı olsun. umarım her mesajın böyle güzel raporlarla olur.
doğrudur balıktayken karşılaştığım insanlar sürekli iki foruma üyeler bu forumda ismini duyduğum fakat içinde bulunmadığım bir forumdu enson bu haftasonu rivada levrek için denemelerde bulunurken bu siteden biriyle tanıştım ve bir bakınayım derken içinde buldum kendimi artık daha önceki gibi faal bir durumda avlanmıyor olsamda yaptığım avları buradanda paylaşmaya çalışacağım zaten yeni yeni başladığım fly avcılığıyla ilgili güzel konular var beni tetikleyende o oldu zaten teşekkürler herkese her daim rastgelsin
avınız için tebrik ederim güzel balıklar almışsınız minekop harika:hungry: bu arada aramıza hoş geldiniz,tanışalım bölümünde bir merhaba derseniz,güzel olur kanımca rasgele
Öncelikle hoşgeldiniz, anlatım güzel, balıklar güzel, fotolar güzel... Tebrikler her avınız böyle keyifli ve bereketli olsun. Spin, fly, levrek, karadeniz...tam bu sıralar kafamdaki şeyler, eminim yakında yollarımız kesişebilir.
canım kardeşim hoşgeldin seni burda görmek güzel o güzel resim ve raporlarını görmek bizi çok mutlu edeck