yatcaz kalkcaz hooop livardayız !

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında caberia tarafından paylaşıldı.

1. caberia

caberia mustafa özcan

En son alabalık peşine düştüğümüzde yollara düşmüştük bu sevda için yarımada yollarına ve yine bursa aktarmalı bandırma yolculuğumuz ve kısmetimize düşecek olanlara ulaşmak için yine asfaltta lastiğin hasret dolu muhabbetlerini dinleye dinleye vardık dostlarımıza abilerimize ... benim kurtlar olmuş kobra zaten duramıyorum planladığım saatin 3 saat öncesinde bursaya vardım irfan abinin güzellik uykusunu bölmemek için bir mesaj attım -abi ben çorbacıdayım ! ardından çalan telefonla kendime geldim -yau hidirrr nerdesin sen uyuyamadım ben kurtlar durmadı ! daha sonra hemen çorba içip hesabı ödeyip irfan abiyi ve malzemelerini alıp bandırmaya vardık takımlarımızı hazırladık semaveri çayı kahvaltıyıda hazır ettikten sonra mustafa abininde gelmesiyle curcuna başladı üstüne bülent abide eklendi şamatayı bilen bilir :) ben sülünez gördümde böylesini görmedim bildiğin jumboo sülünez bi ara mangala atmayı aklımdan geçirmedim değil :) kısmetimize ufaklıklar geldi büyükler geldi yiyeceğimiz yemeceğimiz geldi ama en güzeli mustafa abi bülent abi ve irfan abiyle avda olmaktı bir dahaki avımız sanırım uzak bir tarihte olmayacak ... bundan sonraki konu başlıklarımızda belli :) yatcaz kalkcaz hooop livardayız ! herkese her daim raastgele :D:Br

[​IMG][/url] resim yükleme servisi[/IMG]

[​IMG][/url] resim yükleme servisi[/IMG]

[YOUTUBE]a85owhKwLio&feature[/YOUTUBE]

[YOUTUBE]vr7s9UGfOEQ&feature[/YOUTUBE][/QUOTE]

2. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    mustafa tebrikler,

daha önce bu raporları başka sitede gördüğümü hatırlar gibiyim. paylaşım için teşekkürler avların daim olsun.
    üyeliğinde hayırlı olsun. umarım her mesajın böyle güzel raporlarla olur.

3. caberia

caberia mustafa özcan

doğrudur balıktayken karşılaştığım insanlar sürekli iki foruma üyeler bu forumda ismini duyduğum fakat içinde bulunmadığım bir forumdu enson bu haftasonu rivada levrek için denemelerde bulunurken bu siteden biriyle tanıştım ve bir bakınayım derken içinde buldum kendimi artık daha önceki gibi faal bir durumda avlanmıyor olsamda yaptığım avları buradanda paylaşmaya çalışacağım zaten yeni yeni başladığım fly avcılığıyla ilgili güzel konular var beni tetikleyende o oldu zaten teşekkürler herkese her daim rastgelsin :)

4. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    avınız için tebrik ederim güzel balıklar almışsınız:) minekop harika:hungry: bu arada aramıza hoş geldiniz,tanışalım bölümünde bir merhaba derseniz,güzel olur kanımca:) rasgele

5. night fisher

night fisher fatih

Favori Kamış:
    kendisinin dizayn ettiği muhtelif kamışlar
    Favori Makine:
    çançinçon çinişi makineler
    En İyi Avı:
    kırlangıç 8.4 kg
    Mustafa,hoşgeldin:)

6. caberia

caberia mustafa özcan

hoşbulduk fatih abi sağol

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Güzel balıklar, çok keyifli müzikler. Niceleri rastgelsin. :)

8. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Öncelikle hoşgeldiniz, anlatım güzel, balıklar güzel, fotolar güzel...
    Tebrikler her avınız böyle keyifli ve bereketli olsun.
    Spin, fly, levrek, karadeniz...tam bu sıralar kafamdaki şeyler, eminim yakında yollarımız kesişebilir.:)

9. balıkçı pehlivan

balıkçı pehlivan bülent

Favori Kamış:
    Ecusima 7000 Banax 4000
    Favori Makine:
    silver star lux
    En İyi Avı:
    2 kg minakop 2.5 kg kırlangıç
    canım kardeşim hoşgeldin seni burda görmek güzel o güzel resim ve raporlarını görmek bizi çok mutlu edeck :) :)