:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: Daha iyi fikri olan var mı?:laughing: :laughing: :laughing:
Bu olay bana sanki pazardan kalma birşeyi hatırlattı.. kraçaları toplayanları denize atalım.. bu olayda tek örnek aldığım kişi kesinlikle BERKAN abidir.( dimi İsa abi sen daha iyi bilirsin..) adam pazar kraça çekenlere bomba gibi patlıyodu..
valla haklısın kards allah belalarını versın bunların ... Yakalanacağını anlayan avcılar 10’ larca kasa çinekopu telef etti. Avlanması yasaklanan boydaki balıklar Polonezköy sahilindeki kayalıklarda Greenpeace üyeleri tarafından bulundu. Avlandıktan sonra piyasaya sürülmek üzere kasalara konulmuş binlerce çinekop, Polonezköy sahilindeki kayalıklara atılmış olarak bulundu. Çinekopların denetime takılan balıkçılar tarafından buraya atıldığı sanılıyor. Telef olan balıkları ihbar üzerine olay yerine giden Greenpeace üyeleri buldu. Örgütün yazılı açıkmalasında şöyle denildi: "İstanbul- Greenpeace, yaklaşık 100 kasa çinekopun denize döküldüğü ihbarını değerlendirmek üzere Beykoz Poyrazköy’de yerinde tespitlerde bulundu. Bu yıl lüferin 20cm’den daha küçük avlanması yasak olmasına rağmen, lüferin yavrusu çinekop avlanmaya devam ediyor. Greenpeace ekibi Poyrazköy’de deniz üstündeki kayalıklara boşaltılmış kasalarca çinekop belgeledi."
Aşağılık herifler madem yediniz bir b.k bari atmayın telef etmeyin götürün garibana yetime alamayana dağıtın.İnsanın içi parçalanıyo şu fotoğrafa..banghead banghead
selam . bogazda çinekop en cok hangi saat aralıgında vuruyor gündüz erken yada akşam gece ne zaman vurur birde çapariylemi yoksa yemli ilemi avlamak iyidir pek bilgim yokta ögrenmeye calısıyorum saygılar
Aret kardeş ben oradaiken banada dahil kimseye yaprak gelmedi,sonrasını bilmem ama o zat-ı muhteremin haliç dediği yer muhtemelen balat civarları veya unkapanı alt taraflarıdırki çapari ile anca bu katliam yapılmıştır...
Sevindim bu habere geçen haftaya kadar Boğaz'da limit üstü balık çok zor bulduk. Bakalım bu hafta sonu ne gösterecek...