YAYIN BALIĞI TAKIMI ÇİZİMLİ

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında glifonsil tarafından paylaşıldı.

1. glifonsil

glifonsil Erdem

Favori Kamış:
    Karbon (Dam06)
    En İyi Avı:
    12 KİLO YAYIN
    Merhaba Abilerim Adım ERDEM. Daha 14 Yaşındayım.Ve balık Tutmayı Çok Seviyorum. Fakat Böyle Bir Takımı Sizinle Paylaşmak İsterim.Yem Olarak İğnenin Ucuna Herseyi Takabilirsiniz.Fakat Canlı Olsun.Bu Takımla 5 Adet 10 kg Üstünde Yayın Aldık(2012).reeling

http://c1205.hizliresim.com/x/u/6tp2y.jpg

2. sazancıı

sazancıı gökhan batu

Favori Kamış:
    Daiwa mini spin 180
    Favori Makine:
    Shimano catana 2500 FB (Fener Bahçe:)))
    En İyi Avı:
    55 CM. TURNA, 52 CM. SUDAK, 6,5 KG. AYNALI,5 KG YAYIN
    çok pratik ve kullanışlı bir takım bende bu takımla amasyada 5-10 kiloluk yayınlar almıştım tavsiye ederim.

3. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Erdem kardeşim çizim harika olmuş.Benden bir tavsiye istersen , kurşun çıkmasın diye kullanmış olduğun düğümler yerine , kaliteli fırdöndü kullanırsan daha faydalı olur diye düşündüm.Bir de gezer kurşunu takmadan evvel , kalın misina üzerinde içindeki çapakları alırsan , misinana da zarar vermez.Biraz başını ağrıttım ama , inşaallah birbirimize faydalı olmuşuzdur.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve trofe balıklarla dolu bir hayat dilerim.Herşey gönlünce olsun inşaallah.Bursadan Ankara'lı trofe balıkçı Erdem kardeşe kucaklar dolusu selamlar.ERCAN 1977 BURSA

4. Balıkçı Baba

Balıkçı Baba Berk

Favori Makine:
    Kasnakçıyım
    En İyi Avı:
    2 kilo sazan, 5 kilo yayın
  5. mağripli

mağripli Ali

En İyi Avı:
    32 istavrit :)
    Arkadaşlar en sonunda kasnakla alakalı bir kaç bilgi yakaladım. Kısa bir sorum olacak bu sistemde kurulacak bir takım ile sazanda yakalanabilir mi?

Dostça

6. köstereç

köstereç Cengiz Yalçın

Favori Kamış:
    DAM
    Favori Makine:
    Shakspire
    En İyi Avı:
    5,5 kg aynalı sazan
    Abi tecrübe derim başka bişey değil. Küspeyle yayın yakaladım desem kim inanır. Kimse inanmaz tabi ama yakaladım.

O çizim bu çizim geçin bunları, binlerce çizim çıkar ortaya, herşey tecrübe abi. Size 10 tane yayın yakalamak için olta çizimi yaparım. Yayın varsa yakalarsın, yoksa ne yakalıcan?