Merhaba Abilerim Adım ERDEM. Daha 14 Yaşındayım.Ve balık Tutmayı Çok Seviyorum. Fakat Böyle Bir Takımı Sizinle Paylaşmak İsterim.Yem Olarak İğnenin Ucuna Herseyi Takabilirsiniz.Fakat Canlı Olsun.Bu Takımla 5 Adet 10 kg Üstünde Yayın Aldık(2012).reeling http://c1205.hizliresim.com/x/u/6tp2y.jpg
çok pratik ve kullanışlı bir takım bende bu takımla amasyada 5-10 kiloluk yayınlar almıştım tavsiye ederim.
Erdem kardeşim çizim harika olmuş.Benden bir tavsiye istersen , kurşun çıkmasın diye kullanmış olduğun düğümler yerine , kaliteli fırdöndü kullanırsan daha faydalı olur diye düşündüm.Bir de gezer kurşunu takmadan evvel , kalın misina üzerinde içindeki çapakları alırsan , misinana da zarar vermez.Biraz başını ağrıttım ama , inşaallah birbirimize faydalı olmuşuzdur.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve trofe balıklarla dolu bir hayat dilerim.Herşey gönlünce olsun inşaallah.Bursadan Ankara'lı trofe balıkçı Erdem kardeşe kucaklar dolusu selamlar.ERCAN 1977 BURSA
Arkadaşlar en sonunda kasnakla alakalı bir kaç bilgi yakaladım. Kısa bir sorum olacak bu sistemde kurulacak bir takım ile sazanda yakalanabilir mi? Dostça
Abi tecrübe derim başka bişey değil. Küspeyle yayın yakaladım desem kim inanır. Kimse inanmaz tabi ama yakaladım. O çizim bu çizim geçin bunları, binlerce çizim çıkar ortaya, herşey tecrübe abi. Size 10 tane yayın yakalamak için olta çizimi yaparım. Yayın varsa yakalarsın, yoksa ne yakalıcan?