Arkadaşlar yakın zamanda kızılırmağa gitmeyi düşünüyorum.Yayın avlıyacağım fakat yem olarak ne kullanacağım hakkında pek fikrim yok.Siz neleri tavsiye edersiniz .3 iğneli şamandıralı olta atıcam yem olarak ne kullanıyım
Yemi sen belirle. Ben hazir bi yem aldim. 3 gün ayni noktayi 50metrekare iyice yemle. 3 tane 3 kiloluk aldim. 1ci gün 1 paket, 2ci gün yarim, 3cü gün yarim paket yemledim. 5ci gün av son paketi kullanirsin. Bunu trofe tutanlarin yazdiklarina göre benimsedim. Ha diyecen ki ne tuttun... 2 deneme sifir yayin. Fakat dogru yolda ilerledigimi hissediyorum. Kullandigim yem 25mm kedi köpek mamasi yapiminda kullanilan yiyeceklere balik püresi ilavesi ile elde edilmis, suda azar azar eriyen bir yem. Bunu gezer kursunlu saçli igneye 3er tane takiyorum. Yemleyerek baliga tabandan yem toplamasini alistirma imkani yoksa kurbaga veya tavuk cigeri iyi is yapiyormus. Miden saglamsa fare de iyiymis lakin ben avlakta fare gördümmü tiksinip toplanip mekan degistiren biriyim
Mehmet abi öncelikle tek iğne kullan daha sağlam ve avcı bir takım olması için.Yem olarak kurbağa takmanı tavsiye ederim çünkü yayın kurbağaya hayır diyemez ama diğer yemleride(sülük,solucan,hamur,mısır,ciğer,) yer. bide yayın kan sülüğünü çak sever. hadi RASTGELE