Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us bekir abi bu tekniği verdi saolsun ona teşşekkür bekir abi çok saol .
Şu an işyerindeki bilgisayardan yazıyorum.resimleri göremiyorum,ama iğnelerin yaya mesafesi uzun olması daha iyi denedim ondan biliyorum.yemler sanki yaydan kopmuş parçalar gibi durduğu için sazanda tehlike unsuru oluşturmuyor. yaydaki karışımla iğnedeki karışım mutlka aynı olmalı. yaya mısır takıpta atabilirsiniz bu verimi alamazsınız.
Samet güzel olmuş, inşallah ileride dahada iyisini yapabilceksin. Bu takıma 1,5-3 kg balık geldiğinde problem çıkarmaz ama, daha büyükleri geldiğinde başını ağrıtır.O yüzden işini sağlama al derim Sık,sık alışveriş yapıyorsun lead clip edin 3-5 tane işini sağlama almış olursun şu resimden örnek alıp yapmaya çalış.
samet resmi gördüm iyi olmuş.çok zekisin ve sevdalısın bu işe. arkadaşın dediği doğru çok büyük trofelerde sorun olabilir fakat 7,8 kg gibi sazanlarda sorun çıkacagını sanmıyorum. tabi suyun zemini çok önemli.