cümleten merhaba arkadaşlar abilerim uzun süredir ses seda yoktu benden içim gidiyor atçek yapmaya ama zamanım yok idi küçük birader geldi memleketten,bende artık start vereyim dedim burda da bir söz vereyimde borcum olsun kaçamak yapmıyayım dedim yanıma şimdilik bu sahteleri alıyorum çantanın sağındaki poşet içersindeki makara benim sahte kurtarıcım, makina shimano exage 3000 misina süper maxsim 25 lik çok fonksiyonlı bıçak kesik parmak deri eldiven kamış remixon 240 3 25 gram atarlı,oldukça sağlam bir kamış 3 kademe uzuyabilen 3 bükümlü kepçe,kapalı konumda (resimde göründüğü vaziyette) kepçeyi açık halde üzerinizde taşıyabilirsiniz,bir elinizde olta,diğer elinizde kepçe,tek el ile kepçenin boyunu istediğiniz uzunluğa getirebilirsiniz Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us bunlarda satılığa çıkardığım diğer sahteler,çoğu ile balık aldım,satma sebebim devir dayım olsun ,birazını sattım,geçen gün 5 tanesini satıyordum direkden döndü,adamın karısı adamı bi rahat bırakmadiki ,bunların haricinde,satmıyacağım başka sahtelerimde var,kıyamıyorum onlara zira hünerlerini göstermişlerdireeling Uploaded with ImageShack.us aslında bu gece gidecektim lakin başka bir işim çıktı,kankim onun hatun bizim hatun cumartesileri buluşuyorduk,o geleneği bozmamak için erteledim kalın sağlıcakla
anladım abi )yarın gece sabahlayabiliriz yandaki otelin şezlonglarında :laughing: :laughing: :laughing:
Fatih dükkan açmışın da haberimiz yok Allah bol kazançlar versin,pardon trofeler raporlarını sabırsızlıkla bekliyorum
abi ben markette tatilciler için olta malzemeleri satıyorum,şuan için 20 makina var çeşitli markalarda,ufak defek çeşitli ekipmanlarda var,bunların arasında fazla sahteleri eritmeye çalışıyorum en kısa zamanda rapor açarım kısmetimizde varsa tabbi linkdeki kamışın 240 olanı fiyatı 70tl civarı idi http://www.avmarketi.com/asp/product/3098/REMIXON-FANTASY-KAMIS-1-80MT Muvaffak teşekkür ederim şöyle janjanlı bir rapor yazarız inşallah
bu gece 00:30 civarı gelme ihtimalim %95 Mehmet haberin ola bu arada vitrinde sol köşede en yukarıdaki sahteyi alman turiste sattım
yaz sezonun ilk sahtesini sulara gömmüş bulunuyorum önceki gün merada İzzet abi Bahadır ve Mehmet vardı,Mehmet kardeşimiz sahteyi takdırdı,onunkini benim aparat ile hemencecik kurtardık hatta mehmet aparatı sahteden çıkarmak için daha çok uğraştı desem yeri var sonrasında takviye kuvvet olarak ben gittim gitmemin sebebi kendi sahtemi taktırmış olmam dan dolayı idi sıfır sahte takıldığı yer biraz içeride idi 20mt filan sanırım,kurtaramadık gündüz olsa dalar çıkarırdım ben onu ordan neyse gidenin yeri çabuk doldu,yeni bir sahte aldım ryobi 88mm 10gr ağırlığında,floting 60cm e kadar dalabiliyor,meranın yapısına göre iyi bu fiyatı 15tl,işçiliği oldukça güzel,siyah gözlü,kulak sarı,üstünde siyah benek var mercimek büyüklüğünde,holografik renk,sırtı siyah,iğneler gerçek vmc paketin üstünde sea bass mebaru ve kamasu için diyor, 24 kodlu olan,balığı iğneye takınca haber ederim burdan ekibe duyrulur,yarım kalan hesabı yarın kapamak için mekana gideceğimreeling sıkı bir şekilde hazırlanıyorum Uploaded with ImageShack.us