Bunlar iş yaparmı.Birde aldığım dükkanın sahibi 2 numara mepps kullanma 1 numara al dedi 2 numara balığın ağzına oturmuyor diyor.doğrumudur?
Güzel ekipmanlar kasna için.Küçük rapala strike pro mu ? Benzer model sarı yeşil renkle çok kasna aldım. Bu arada 3 no kaşık ile de kasna alabilirsiniz.
2'ye ancak irileri vurursa alabiliyorsunuz. Diğerleri takılsa bile çabuk kurtuluyor. 1 numara daha verimli. Sahte balıklara hiç ilgi göstermediler, o nedenle ben döner kaşık kullanıyorum. Ava giderken bolca döner kaşığınız olsun.
Mevsime gore mepps ve sahte balik iyi is cikartiyor.Strike pro ile iri kasnalari yavas sarimda kandirabilirsin.Derede avlanacaksan iliskenlere yakin yerleri tavsiye ederim.
gerçek Mepps alırsanız daha iyi olur çünkü başka markalar çekerken bazen dönmüyor alabalıkta marka çok fark ettiriyor.
3 no meps aglia üç renkli döner kaşık ile birçok kez kasna aldım. tavsiye ederim... kasnaya gideceksen elinde 1 2 3 no kaşıkların hepsini bulundur...
Telaş yapmanıza gerek yok, büyük balık istiyorsanız büyük meps kullanırsınız... Ha balıksız dönmeyim diyorsanız da numarayı küçültürsünüz...
arkadaşlar ben tatlı su balıklarından bazılarını tanımıyorum. Bu kasna dediğiniz balık başka bir balığın ismimidir. Yani bildiğimiz bir balıkta isminden dolayımı tanımıyorum. Mesela iznik gölünde akbalık diye bir balık var ve bu yıl avlandık. Kefalede benziyor, çaylamayada benziyor. O da kaşık ile güzel av veriyor. yada şu balığın resmini koysanız.
eğer tatlı su kefali avlayacaksan, aşağıdaki sahteler elinde mutlaka bulınsun. yada muadilleri, yani vucut forumları aynı olanlar.