Yazık değilmi.

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında Goldarrow tarafından paylaşıldı.

1. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    EUROSTAR CARBON TOLEDO 3.90
    Favori Makine:
    zamanla daha iyisi olacak
    En İyi Avı:
    henüz yok (lüfer 600 gr)(sazan 1 kg)
    :mad: sabaha karşı 3:30-4:00 gibi çıktık yola 1 saatlik yolculuktan sonra vardık avlagımıza.At çek at çek derken ayagım kaydı ve düştüm.Sonra ne bu falan diye bakınırken balık kafası oldugunu gördüm.etrafa bıraz daha bakındıktan sonra suyun içerisinde sayabildiğim 18 tane kıyıda 2 tane kafaları kalem pil büyüklüğünde yayın yavrusu.Tahmın ediyorum en fazla 25-30 cm. lik balıklar.Oracıkta pişirip yemişler.Arkalarından çok söylendık ama neye yarar.her taraf sazancı.Adamlara söylüyoruz uyarıyoruz yazık gunah hayvanlar havyar döküyo diye ama nafile.Vatandaşın biri bize aynen 'tek tek yakalamayla balıkmı bıtermış koskoca su Allah bilir kaç milyon tane balık var alacağımız 5-10 tane, bişey olmaz sende işine bak' dedi.Jandarma devriye gezinirken şikayet ettik sonra bir baktık beraber cay içmeye başladılar.Resimleri yükleyemedim hata verdi ama daha sonra işallah yüklerim.Ben bu ınsancıkları Allah a havale ediyorum beddua ediyorum hatta kulaklarını çınlatıyorum lütfen bıraz duyarlı olalım azda olsa uyarınca anlayanlar var bılmeyenler var yasak donemleri lutfen öğretelim.Çocuklarıma torunlarıma bak oğlum bızım gençliğimizde turna yayın sazan diye balıklar vardı demek ıstemıyorum onlarda görsun avlasınlar ıstıyorum.

Son düzenleme: 30 Mayıs 2010
  2. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    özelden yer, merkez ve bağlı olduğu jandarma birimini bildirirmisiniz lütfen

3. Athelas

Athelas Berk

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4,20 mt & Lineaeffe turnafresh kamış 4.20
    Favori Makine:
    Okuma Compressa & Relix Marvel
    En İyi Avı:
    3,8 kg sazan & 47 cm Lüfer
    Öyle gerçekten aynı şeyler şile limanda ve derelerde oluyo şikayet hiç bir işe yaramıyor.İlgileniyoruz diyip gelmiyolar.

4. mehmet erdal

mehmet erdal mehmet erdal

Favori Kamış:
    llıneaeffe s-flex 4.20
    Favori Makine:
    shımano 4000 rb
    En İyi Avı:
    daha bulamadım onu
    neyazıkki bu tür şikayetleri çok basite alıyorlar önemsemiyolar

5. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    murat bey özele herek yok herkes bılsın görsün gerekli yerlere şikayet ettik etmesine de neye yararki jandarmaya telefon actık efendım ılgılenecegız hıç merak etmeyın falan fılan.bölge zaten ıstanbulda kaç yer varki.:( ahmediye diyelim balıkcılar bılır zaten.

6. eskina_man

eskina_man Murat

En İyi Avı:
    canlı bırakma yaptım, hala bekliyorum.
    Biraz farklı bir boyuttan ele alacağım, jandarma genel komutanlığına yazıyorum şu an, olumlu veya olumsuz bir cevap verecekler, asli görevleri bu yazıyı cevapsız bırakamazlar.

7. xaupau

xaupau Hayri Canyakmaz

Yazık , çok yazık. İnsanın böyle gelişimini tamamlamayanlar yüzünden evrime inanası geliyor. İlgili mercilere şikayet maili atarken çektiğiniz resmi kullanmamda bir sakınca var mı acaba?

8. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    benim için hiçbir sakıncası yok bende gonderdım ama hiç ümitli değilim.

9. Gundogdu

Gundogdu Hasan hüseyin

Arkadaşlar o bölgeye bakan J Karakolunun ismi nedir ? Bilgisi olan varmı acaba ?

10. Goldarrow

Goldarrow FATİH ALTINOK

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Büyükçekmece bakıyor sanırsam.Arkadaşlar bunlar bizim gördüklerimiz görmediğimiz neler var Allah bilir.Çamlık bölgesi var göl civarında aklınıza ne geliyo tırıvırı,ag,sazan,yayın katliamı aman Allah'ım daha neler neler adam tem köprü nün altında ağ atıyo balık satıyo ben jandarmaya da hak veriyorum sonuçta 4-5 tane emir kulu ne yapsın adamlar 5-10 kişi değilki göl ben sabah 9:30 da dönüş yoluna geçtim ben dönerken herkes daha yeni gidiyodu sazan katliamına arabayı park edecek yer yok zaten 1-2 sene içinde kuruturlar sonra herkes rahatlar sorunda böylelıkle bıter.:(

11. ozan

ozan Ozan

Allahta balıkmı biter sözünü yıllar önce biriside bana etmişti. hatta yazmıştım daha öncede. ve hatta "senin imanın yokmu " diye başlamıştı. insan sıfatından çıkmış insanlar kurala uymaz ama uyarınca imansız sen olursun kitapsız sen olursun. böyle bu ülke. devlet ülkesine sahip çıkmazsa elbette birileri talan edecek ister içerden ister dışarıdan

12. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Bu tarz görüntülerle biz daha çok karşılaşıcaz. Buna dur demek lazım ama üç beş kişiyle olucak iş değil bu. Göl baraj vs. gibi yerlerin belirli girişlerine boy limit adet belirten tabelalar konulabilse belki biraz etkisi olabilir. Veya büyük tv kanallarında belirli zaman dilimlerinde ufakta olsa bi bilgilendirim. Düşünüyorum aklıma başka bir çözüm yolu gelmiyor :( :(

13. Deepoltası

Deepoltası Fahrettin

Favori Kamış:
    Alba star 3300
    Favori Makine:
    Alba star
    En İyi Avı:
    Sazan 3 kg civarı
    Tek kelime ile insafsızlık.

Yazıklar olsun.zaten balık az birkaç seneye kadar hiçbirşey kalmayacak.

14. ARCHERY

ARCHERY Hikmet

Favori Kamış:
    LINEAEFFE
    Favori Makine:
    Okuma
    Evet. Katılıyorum size. Görevini suistimal eden kolluk güçleri bu gibi olaylara müdahale etmediğinden bir türlü katliamlara dur denilemiyor. Bence de en doğrusu bize düşen yanlışları o bölgenin kolluk kuvvetlerine bildirmek, ama görevini yapmayan kolluk kuvvetlerini de amirlerine hatta merkeze bildirmek. Bakalım birdahaki sefere yine çay içmeye mi giderler oraya:mad:

15. Mehnur

Mehnur Mehnur

Favori Makine:
    SILVER STAR
    yuh be kardeşim yazık bide şikayet ettğin adamlar laçay içmişler. iğrenç bir durum

16. LapinCash

LapinCash

Allah sizi bildiği gibi yapsın.

17. fish founder

fish founder Özgür

kolluk güçleri caydırıcı bir güçtür lakin durumun tek sorumlusu ve hatanın aranacağı tek nokta değildir.
    görsel ve yazılı medya'da bu konunun önemi belirtilmeden,bu konuda eğitim ve duyurular attırılmadan,özellikle tatlı sularımızda amatör balıkçılık çok sert kurallara bağlanmadan vs.... tüm bunların önüne geçilmesi gerçekten çok zor görünüyor,

ama herşey bir yana 3 tarafı 'hatta 4' denizlerle çevrili olan canım yurdumda denizcilik bakanlığı bile henüz yokken daha fazla söze ne hacet ???

18. skymount

skymount Nuri ERTİK

Favori Kamış:
    Dam Spezipower 180
    Favori Makine:
    Abu Garcia 100U
    En İyi Avı:
    Yayın,35 kg.,Aras
    Gerekli yorular yapılmış da ben ilk defa tarzım olmayan farklı bir yorum yapacağım...
    (her türlü yasal mücadelemi sürdürmekle birlikte çoğunda sonuç alamayıp hatta karşı tarafın yaptığının yanına kar kaldığını gördükçe, umudumu da yitirmedim tabii ki.)
    İnşallah boğazlarında kalır ya da acısı farklı bir şekilde çıkar...
    Balık kussunlar umarım :(

19. avcı50

avcı50 Emre Ünlü

En İyi Avı:
    Sazan 14 KG
    vahşet bu yaaa daha yazvru yayınlara yapılan lütfen arkadaşlar limit altı balıkları ne kadar değerli olursa olsun geri bırakalım.