YAZIK HEMDE ÇOK YAZIK

Konu, 'Genel Konular' kısmında yamansukru tarafından paylaşıldı.

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.
  1. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    Shimano stradic ci4 olacak insallah
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    MANİSA GÖLMARMARADA GEÇEN HAFTALARDA MEMLEKETİME GİTTİĞİMDE KESINLIKLE SEVMEDIGIM VE SIRF MEMLEKETE AZ COK IYILIGIM DOKUNSUN DIYEREKTEN ARKADASIMLA SERPMEMI ALIP ISRAIL SAZANI AVLAMAYA GITTIM BIRAZDA CAN SIKINTISI SOYLEDIGIM GIBI BITMEYECEGINI BILIYORUM AMA BIRAZ DA BELKI FAYDAM OLUR GIBISINDEN ISRAIL SAZANI AVI ICIN GÖLE GITTIM BIRDE NE GOREYIM HERKESIN ELINDE SERPME BENIM GIBI ISRAIL DEGIL HERKES SAZAN ARIYO YAKALAYANLARDA VAR UYARDIK AMA DINLEYEN KIM O SIRALARDA ORMANCI GELDI VE KARSIDA AG ILE CEKME YAPANLARI GORDU HEMEN ONLARI BIRAKIP BIZIM YANIMIZA GELDI CIKARIN KIMLIKLERI DEMEYE BASLADI NASIL SINIR OLDUM BILEMEZSINIZ DURUMU ANLATTIM BAGIRDIMCAGIRDIM ADAM BANA CEZA YAZACAK 50 METRE ILERDE ADAMLAR AG ILE CEKME YAPIYO SONRA ONLARIN YANINA GITTI HICBIR SEKILDE CEZA YAZMADAN BIRAKTI GITTI ADAMLAR DA AGDAN 4 TANE 3-5 KILO ARASI SAZAN CIKARDI BUGUN AYKUT ARKADASIMI ARADIM ONUNDA CANI SIKILMIS YINE ISRAIL TEMIZLIGINE GITMIS EMIN OL SERPMEDEN TEMIZLEMEK BILE BINBIR ZAHMET VE COK ZOR INSANI YORUYO HERNEYSE YINE AG CEKMEYE GELMISLER ADAMLAR AGI BI CEKTI DIYO EN AZ 60-70 TANE SAZAN 200 KILO SAZAN CEKTILER EN AZ DIYO AGIZLARI ACIK KALMIS YUREGIM SIZLADI O HAYVANLAR ORAYA HAYVAR BIRAKMAYA GELDILER AMA YAZIK YAKINDA GOLLERIMIZDE BALIK KALMAYACAK KENDI KENDIMIZE DOGAYI BITIRIYORUZ INANIN 5 KISI AGI KALDIRAMADI BALIKTAN DIYO NE YAPIYORUZ BIZ BOYLE...

Moderatör notu:

* İç sularda balık naklinin yasak olması,
    * İsrail sazanı bile olsa iç sularda serpme ağ kullanımı veya avcının yanında bulundurmasının yasak olması,

sebepleriyle konu kapatılmıştır.

2. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    biz adam olmayız :(

3. yolcu42

yolcu42 Yakup IŞIK

En İyi Avı:
    11,5 kg aynalı sazan
    MANİSA GÖLMARMARADA GEÇEN HAFTALARDA MEMLEKETİME GİTTİĞİMDE KESINLIKLE SEVMEDIGIM VE SIRF MEMLEKETE AZ COK IYILIGIM DOKUNSUN DIYEREKTEN ARKADASIMLA SERPMEMI ALIP ISRAIL SAZANI AVLAMAYA GITTIM BIRAZDA CAN SIKINTISI SOYLEDIGIM GIBI BITMEYECEGINI BILIYORUM AMA BIRAZ DA BELKI FAYDAM OLUR GIBISINDEN ISRAIL SAZANI AVI ICIN GÖLE GITTIM BIRDE NE GOREYIM HERKESIN ELINDE SERPME BENIM GIBI ISRAIL DEGIL HERKES SAZAN ARIYO YAKALAYANLARDA VAR UYARDIK AMA DINLEYEN KIM O SIRALARDA ORMANCI GELDI VE KARSIDA AG ILE CEKME YAPANLARI GORDU HEMEN ONLARI BIRAKIP BIZIM YANIMIZA GELDI CIKARIN KIMLIKLERI DEMEYE BASLADI NASIL SINIR OLDUM BILEMEZSINIZ DURUMU ANLATTIM BAGIRDIMCAGIRDIM ADAM BANA CEZA YAZACAK 50 METRE ILERDE ADAMLAR AG ILE CEKME YAPIYO SONRA ONLARIN YANINA GITTI HICBIR SEKILDE CEZA YAZMADAN BIRAKTI GITTI ADAMLAR DA AGDAN 4 TANE 3-5 KILO ARASI SAZAN CIKARDI BUGUN AYKUT ARKADASIMI ARADIM ONUNDA CANI SIKILMIS YINE ISRAIL TEMIZLIGINE GITMIS EMIN OL SERPMEDEN TEMIZLEMEK BILE BINBIR ZAHMET VE COK ZOR INSANI YORUYO HERNEYSE YINE AG CEKMEYE GELMISLER ADAMLAR AGI BI CEKTI DIYO EN AZ 60-70 TANE SAZAN 200 KILO SAZAN CEKTILER EN AZ DIYO AGIZLARI ACIK KALMIS YUREGIM SIZLADI O HAYVANLAR ORAYA HAYVAR BIRAKMAYA GELDILER AMA YAZIK YAKINDA GOLLERIMIZDE BALIK KALMAYACAK KENDI KENDIMIZE DOGAYI BITIRIYORUZ INANIN 5 KISI AGI KALDIRAMADI BALIKTAN DIYO NE YAPIYORUZ BIZ BOYLE...

Serpmeyle israil sazanı yakalamanın serbest olduğunu bilmiyordum. :confused:

4. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tatlı sudaki kıyım çok daha yıkıcı etkilere sahip oluyor.Nihayetinde kapalı havza, denizler gibi olmuyor.:(

Laf insan olana söylenir, bunlara ancak şerefsiz denir.:mad:

5. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    ısraıl sazanını yakaldıgında boyutu ne kadar olursa olsun suya gerı atmak yasak bunu da unutmayın lutfen...

6. ozan

ozan Ozan

niyet iyi olsa da teknik yasal değil. bağırmaya gerek var mı?

7. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    lütfen öncelikle ben bi hata yapıyorsam siz düzeltin serpme ile israil sazanı yakalayıp gölü temizlemeye çalışmak yanı kısacası serpme ile israil sazanı avlamak yasak mı ben orasını anlamadım yanı olta ile mi temizlenecek bu illet eğer israil sazanını serpme ile yakalamak yasaksa bi daha serpmeyi elime almayacagım bu konuda beni bilgilendirirseniz sevinirim ben burda nasıl bi konu açtım nasıl cevaplar geliyo hayret etmemek elde değil ama bu konuda gerçekten beni bilgilendirin

8. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Yakalanan balıkları ne yaptınız Şükrü?

9. yamansukru

yamansukru şükrü

Favori Kamış:
    Shimano catana 180l spin
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    SAZAN 8 KG
    ben evime götürüp yiyeceğim diyenlere istedikleri kadar verdim götürdüler geri kalanını da dışarı attım bu yaptığım yanlış bişey mi yoksa

10. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Bizim buralarda Serpmeci çok hemşerim. Tatlı suda fenerle, tüple, gece zıpkınla dalan da çok. 2 yıldır arkadaşlara ancak yasak sezonu öğrettim. Yasak olduğundan değil, Üreme mevsimi olduğundan gitmemeye karar verdiler. DSİ balıkçılığı geliştirmek adına sürekli Sazan aşılaması yapıyor diye hiç acımıyorlar. Gölmarmara da Levrek(Sudak) gözüküyor mu mesela son zamanalarda!!!

Konu Durumu:
Daha fazla cevap için açık değil.