Yedek parçası en yaygın bulunan markalar?

Konu, 'Makineler' kısmında korfezgunesi tarafından paylaşıldı.

1. korfezgunesi

korfezgunesi tunga

Arkadaşlar yedek parçası en yaygın olan, kolay bulunabilen markalar hangileri?

2. western222

western222 Süleyman

Favori Kamış:
    RON THOMSON TYRAN 2.70 cm
    Favori Makine:
    DAM QUICK EFFZETT 735 RD
    okuma'nın her türlü yedeği ve garantisi var ...

3. stanlyy

stanlyy Fatih BAŞAR

Favori Kamış:
    Shakespeare ® Ugly Stik Lite 180, SHIMANO Nexave CX 210 M, D.A.M REVOLUTION TELE-X 270
    Favori Makine:
    SHIMANO RARENİUM CI4 3000 SFA, SHIMANO TECHNİUM 1000 FD
    En İyi Avı:
    Hamsi... :)
    Büyük markaların hepsi olmasa da çoğu sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Ben genelde shımano tercih ediyorum. Yedek parça için hiç üzmediler. Kamışımın ucunu yeni kırmıştım. Sağ olsunlar ithalatçı firma orijinal parçayı ücretsiz gönderdi... Okuma'nın modellerindede şikayet hiç duymuyorum desem yeridir...

4. furunotr

furunotr Haluk

OKUMA!!!!!!

5. korfezgunesi

korfezgunesi tunga

Okuma makine almayı düşünüyordum. Mesela modele göre yedek kafa satın alabilir miyiz?

6. merkury33

merkury33 HASAN

Favori Kamış:
    tahta, el oltası
    Favori Makine:
    mercury90
    arkadaşlar ben mersinde okuma marka bulamıyorum yedek parçasını nereden bulacam?

7. furunotr

furunotr Haluk

Distribütörü ile irtibata geçin; bir şekilde yardımcı olurlar...

8. speed0972

speed0972 Kadir

Okuma Makinalar : Cengiz Balıkçılık...
    Ryobi Makinalar : Marmara Balık İstoç İstanbul Nette web siteleri ve irtibat telefonları var....

Ryobi marka iki adet arızalı makinam vardı...Yıllarca elimde tuttum ve atmaya kıyamadım..Netten Marmarablıkçılıkta bu işin yapıldığını duydum önce makinaların arızalı parçalarının fotoğraflarını mail atarak göderdim ve sonra tel ile irtibata geçtim...Orada Zafer bey var bizzat ilgilendi..Kargo ücreti müşteriye ait olmak üzere makinaları gönderdim ve orjinal yedek parçasıyla makinalar onarılarak yaklaşık bir hafta içinde çalışır vaziyette elime geçti...Ücretini ise makinalarınızına gereken parçaların listesini çıkarıp kaç lira olduğunu iletiyorlar ve tamam dedikten sonra onarıp parasınıda verdikleri hesaba yatırdıktan sonra size verdiğiniz adrese kargo ile geri gönderiyorlar...