Abilerim Ablalarım öncelikle yedi gölleri bilenler yasakmı değilmi bilmiyorum ama ben tuttum yasaksada çok özür dilerim... bu sabah okuldan kaçtık dedik yedi göllere giddelim bir arkadaş dedi ben orda koca koca balıklar gördüm tahmin ettimki tatlısu küçük bir yer o zaman tatlı su kefaliiii aldım kıbrısları yanıma gitik arkadaşlar sofra kurdukola çay bisküvi peynir ekmek yiyende vardı ben ne yicem kefall hemen koştum kuytu sessiz bir yere ordan salladım bir kıbrıs 3tane kıbrıs vardı.ilk birini bi attım işte sonra arkdşların yanına geri döndümm döner dönermez bir baktım kıbrıs dört deönüyo koştum hemen birden balık çırpınmaya başladı çektim hemen hızlı hızlı yaklaşık1,5 kilo kadar tatlısu kefali sonra bir daha salladım bu sefer bütün kıbrısları ve akşama kadar yedigöllerden 8 tane kefal tuttum biri 2kg kadar var diğerleri 1,5 işte böyle..... inşallah yasak değildir yedigöller???
'Tuttum ' demeniz dikkatimi cekti. Eger tek basınıza tuttuysanız bunu bir 'AMATOR BALIKCI' olarak tasvip etmemiz mumkun degil. Sirkulere gore kisi bası gunlık limit 5 kg dır.(Sizinki 14kg yapıyor) Sitemizde butur paylasımları yapmamaya ozen gosteririz..
biz yedi gollere gıttık ve balık avlamak yasak tabelası wardı ama yakaladıysanda helal sana bısı olmaz ye hepsnı
yedigöller milli park alanı, amatör balıkçı belgesi yanında milli parklar dahilinde avlanabilmek için ayrıca bir belge daha gerekiyor, haberin olsun!!!