Sevgili arkadaşlar Kısmet olursa Yeğenim İnan (İnan01) yarın sabah İstanbul'a doğru yola çıkacak ve hayırlısı ile akşam üstü İstanbul da olacak,onun boğazda avlanmasını isterim. Takım vs sorun değil,gerekli malzemeler Anadolu yakasında Cengiz Balıkcılık ve Kısık'tan,Avrupa yakasında Kısık Karaköy şubesinden tarafımdan temin edilecektir. Gerisi size kalmış
İnan şanslı adamsın kardeşim Şimdiden rastgelsin Yalan dünyada Orhan abi gibi bir uncle' ımız olmadı ona yanarım banghead cyrr
Abi yardımcı oLmak isterdim şahsen ama çaLışıyorum, Cumartesi yada pazar günü için diLersen yardımcı oLma ihtimaLim var.. saygıLar
Bundan sonra, bende bir yere gideceğim zaman sizi bilgilendirecek ve yanıma da hiç bir takım almadan yola çıkacağım. hihi Ne şanslı yeğenmiş bu böyle. Gıpta etmemek ne mümkün.:thumb: :thumb:
Merhaba üstad, daha önceden davette bulunmuştuk İnan'a, hafta sonu yapacağımız organizasyonda buluşup hem tanışmaktan hemde birlikte avlanmaktan memnun oluruz.Özelden iletişim bilgilerini size atıyorum, kendisine ulaştırırsanız temasa geçebiliriz
Yavuz Kardeş teşekkür ederim ilgin için,fakat İstanbul programı kısa tutulmuş,ertesi gün akşam uçağı ile döndü İnan İnşallah eski günlerdeki gibi bir araya gelip,güzel bir av yaparız İstanbul da,Özledim bende boğazda olta sallamayı. Sevgiler,Rastgelsin Kardeş Mehmet Kardeş seve seve oluruz beya Teşekkür ederim Levent Hocam ertesi gün kavuşturdu zaten Tevfik Abi ben Forumlardaki dostlarım ile birlikte çok avlandım,İstanbul,İzmir,sivrice,Mersin,Kazakistan da bir ara kafayı sıyırmıştım Finlandiya ya gidecektim İsa Kardeş İlgin için teşekkür ederim.Dediğim gibi programı kısa tutuldu,İnan işlerini bir yoluna koysun sırf boğazda balık avlamak için geleceğiz birlikte Rastgelsin. Program uymadı maalesef.