Elimde 0.20 mm kalitesiz bi misine var. bu misinayı yem ipi olarak kullanmayı düşünüyorum. sizce balıklar kızar mı?
Olmaz. Nedeni yem ipleri elestik ve uçları rahat bir şekilde sabitlenip bağladıktan sonra çözülmeyecek yapıda malzemelerdir. Avcının yemi kolay pratik ve kısa sürede yemi iğneye sabitlemesi için tasarlanmıştır. Misineyle bu iş çok daha zor ve sağlıksız olacaktır. Derin sularda kullanımı daha uygundur.
daha once yem ipi kullanmadım ama bıldığım kadarıyla yem ipi yemi bagladıktan ve suyla bulusturduktan bellı bır sure sonra suda çözülerek yok olan bır ip. şimdi senin baglayacagın mısına ı suda çözülmeyecek , balık için avcı bir çözüm olmayacak gibime geliyor. eğer böyle birşey mümkün olsa piyasada kimse yem için ip satmaz. herkes eski misinalarını kullanırdı.
Maalesef olmaz.Yem ipi kullanan birisi olarak soyliyebilirimki yapisi misinadan cok farkli.Cok daha esnek ve el ile kolayca kopariliyor en onemlisi yeme oturuyor ve baglamasan bile yemi sardiktan sonra elinle bile zor cikariyorsun.Balik yemin tadinda cok bir degisiklik hissetmiyor ve issiriyor.Bunlari misina ile yapamazsin.Ama denemekten zarar gelmez =))Rastgele
hepinize görüşleriniz için teşekkür ederim. daha önce yem ipi kullanmadığım için elimde bulunan 100 metre 0.20 mm misinayı belki kullanabilirim diye düşünmüştüm. sanırım olmayacak